Eerste punten voor Atlantis 3

Geplaatst op: 24 november 2014

Helaas pakte de voorbereiding niet optimaal uit… Dit werd ook duidelijk in de eerste 10 minuten van de wedstrijd, want Atlantis werd simpel op een 1-4 achterstand gezet. Toen uiteindelijk Atlantis wakker geschud was, werd het gat van de korf gemakkelijk gevonden. Via zuivere schoten van Sjors, Barry en Joyce werd de stand gelijk getrokken en Arjen zette het team op voorsprong. Atlantis zette de lijn door: Kim zorgde voor de 5-7 via een mooie doorloopbal en ging dankzij treffers van wederom Barry en Sjors met 6-9 de rust in.

Omdat het tempo van de tegenstander laag lag, school het gevaar er vooral in dat Atlantis zich mee zou laten slepen in het lage tempo. Helaas lieten de Mijdrechtenaren dit zich gebeuren en Madjoe kwam weer in het spel. Het werd in de eindfase van de wedstrijd nog spannend, want met 10 minuten op de klok was de stand weer gelijk: 11-11. Gelukkig wist Atlantis met een flinke eindspurt de voorsprong alsnog te pakken dankzij een mooie doorloopbal van Esther die net in de ploeg was gekomen. Met een strafworp werd door Martijn de eindstand op 11-13 bepaald, en heeft Atlantis de eerste punten in de zaal te pakken.

De volgende wedstrijd zal zaterdag 29 november om 16.15 uur plaatsvinden in Sporthal de Phoenix te Amsterdam tegen GKV (H) 3.

Op zaterdag 22 november moest het door Van der Laan gesponsorde Atlantis 3 afreizen naar Rijnsburg voor de derde zaalwedstrijd. Madjoe 3 was niet onbekend voor de Mijdrechtenaren: op het veld werd al een keer van ze gewonnen. Na 2 verloren zaalwedstrijden was Atlantis nu gebrand op een overwinning. Helaas … Lees meer »