Atlantis D2 weet weer wat winnen is

Geplaatst op: 24 november 2014

De eerste helft begon goed. In de eerste verdediging werd er al veel ballen onderschept en Blauw-Wit kon geen kansen creëren door de sterke defensie. In de eerste aanval was het al meteen raak voor Atlantis. Niet veel later kwam het tweede doelpunt ook al van de uitploeg. 0-2 stond er op het scorebord. De eerste helft bestond voor Blauw-Wit uit één antwoord en dat was de 1-2 door een afstandschot. Atlantis trok zich niet veel aan van dat schot en ging rustig door met kansen maken en ook afmaken, in rap tempo was het maarliefst 1-5 voor de jeugdige ploeg. Dit was ook de ruststand.

Na de rust ging Atlantis weer goed de wedstrijd in. Een 1-6 en een 1-7 werd op het scorebord getekend. Blauw-Wit gaf hier ook antwoord op. Na een kleine dip in de verdediging van Atlantis, maakte Blauw-Wit het gat kleiner naar een 3-7. Atlantis wist hierna weer hoe het ook alweer in de eerste helft moest en drukte ook door naar een 3-9 voorsprong, waarna Blauw-Wit doorging naar een 5-9. Atlantis wist wat ze moesten doen en dat was die ene genadeklap uitdelen aan Blauw-Wit. En dat gebeurde ook aan het einde van de wedstrijd. Nadat de stand was opgelopen tot 6-10, wist Atlantis die ene genadeklap uit te delen en dat was een mooi afstandschot. De eindstand hierbij was dan ook 6-11.

Atlantis D2 speelt haar volgende wedstrijd a.s. zaterdag 29 november in de Phoenix in Mijdrecht. De wedstrijd zal tegen Fiducia D3 zijn en begint om 12.00 uur.

Zaterdag 22 november jl. speelde Atlantis D2 een uitwedstrijd tegen Blauw-Wit D3 uit Amsterdam. Op papier zou het een moeilijke wedstrijd moeten worden voor de Mijdrechtenaren, maar na een hele goede 1e helft wist de D2 de punten binnen te slepen met een overwinning van 11-6.De eerste helft begon … Lees meer »