Atlantis  2 laat punten liggen

Atlantis 2 laat punten liggen

Geplaatst op: 24 november 2014

Zaterdag 22 november 2014 om 12.10 uur speelde het door Rabobank gesponsorde team Atlantis 2 tegen ZKC’31 2.

Atlantis scoorde het eerste doelpunt met een mooi afstandschot in de 3e minuut. Een goed begin!
De eerste helft ging het Atlantis redelijk goed af om in de wedstrijd te blijven.
In de 14e minuut stond de thuisspelende ploeg zelfs met 3-1 voor. Dat zo vasthouden zou mooi zijn.
ZKC’31 deed ook goed z’n best om tot scoren te komen en dat lukte hen uiteindelijk ook.
De beide ploegen wisten bij elkaar te blijven qua punten en gingen de rust in met een 4-5 tussenstand.

De tweede helft begon niet zo goed voor Atlantis, want ZKC’31 kreeg het voor elkaar binnen 6 minuten 2 doelpunten te maken.
Daarmee ontstond er een achterstand van 3 punten verschil voor Atlantis en was het dus zaak om er met elkaar tegenaan te gaan.
In 10e minuut wist Atlantis te scoren en werd de stand 5-7.
Atlantis kreeg twee strafworpen tegen waardoor de achterstand kwam op 5-9. Atlantis moest doorzetten om punten te maken.
Pas in de 19e minuut wist Atlantis de stand op 6-9 te zetten.
Helaas wist ZKC’31 hier met een korte kans gelijk antwoord op te geven waardoor de stand op 6-10 kwam.
Atlantis 2 kwam nog 1 keer tot scoren door een goede actie waarmee zij een strafworp verdienden. Hierdoor kwam de eindstand van de wedstrijd op 7-10.
Beide teams waren aan elkaar gewaagd en het was niet onmogelijk geweest voor Atlantis om in deze wedstrijd de winst te kunnen pakken.
Atlantis doet zichzelf tekort door niet goed tot scoren te komen.

De volgende wedstrijd zal zaterdag 29 november om 15.50 uur plaatsvinden in Sporthal de Pijp te Amsterdam tegen Oranje Nassau (A) 2.

Zaterdag 22 november 2014 om 12.10 uur speelde het door Rabobank gesponsorde team Atlantis 2 tegen ZKC’31 2.Atlantis scoorde het eerste doelpunt met een mooi afstandschot in de 3e minuut. Een goed begin!De eerste helft ging het Atlantis redelijk goed af om in de wedstrijd te blijven.In de 14e minuut … Lees meer »