Atlantis 1 pakt weer twee punten

Geplaatst op: 24 november 2014

Afgelopen zaterdag speelde Atlantis 1, dat gesponsord wordt door de Rabobank, thuis tegen Gemini 1 uit Gouda. Zowel Atlantis als Gemini hadden één wedstrijd gewonnen en verloren. Twee jaar geleden werd ook al tegen Gemini gespeeld en allebei de wedstrijden werden door de Mijdrechtenaren gewonnen. Een overwinning moest mogelijk zijn, maar in de tweede helft werd het onnodig spannend. Atlantis hield de punten in Mijdrecht, mede door de sterke eerste helft. Er stond een eindscore van 17 – 14 op het scorebord na 70 minuten spelen.

Na de gezamenlijke opkomst met de kangoeroes en de mini toppers van Atlantis, begon het vlaggenschip van Atlantis na het voorstellen van beide teams scherp en fel aan de wedstrijd. Dit leidde dan ook snel tot een voorsprong van 4 – 0 in 12 minuten tijd. Atlantis raakte verder op stoom en liep verder uit op Gemini. Er werden goede aanvallen opgezet, de juiste kansen werden genomen en de mooiste kansen vielen door het mandje. De ruststand loog er dan ook niet om: 11 – 5. Dat er in de eerste helft al 11 doelpunten werden gescoord, bood goede hoop voor de tweede helft.

Deze ruime voorsprong moest verder uitgebouwd worden in de tweede helft. Na de peptalk van coaches Hans van Dasler en Marijke Pauw kon Atlantis er weer tegenaan. Het was dan ook Atlantis die verder ging met scoren in het begin van de tweede helft. Maar opeens volgde er een omslag. Gemini raakte steeds meer op dreef en Atlantis wist de gecreëerde kansen niet af te maken. Gemini kon iets dichterbij komen maar de ruime voorsprong uit de eerste helft kon niet meer ingehaald worden. De stand bleef steken op een stand van 17 – 14 in het voordeel van de thuis spelende ploeg. De punten bleven dus in Mijdrecht.

Volgende week zaterdag speelt Atlantis 1, tegen een oude bekende. Dan reist het team af naar Kudelstaart om aan te treden tegen VZOD 1 om 16.45 uur in de Proosdijhal. Alle support is dan ook weer van harte welkom.

Afgelopen zaterdag speelde Atlantis 1, dat gesponsord wordt door de Rabobank, thuis tegen Gemini 1 uit Gouda. Zowel Atlantis als Gemini hadden één wedstrijd gewonnen en verloren. Twee jaar geleden werd ook al tegen Gemini gespeeld en allebei de wedstrijden werden door de Mijdrechtenaren gewonnen. Een overwinning moest mogelijk zijn, Lees meer »