001 - Escaperoom aglemeen
ZZP’ers op de taart bij Walraven

ZZP’ers op de taart bij Walraven


Geplaatst op: 24 november 2014

Vorige week bracht de Rondeveense ZZP-vereniging een bezoek aan de Walraven Group in Mijdrecht. Het doel was een wederzijdse kennismaking. Het was een contrast met aan de ene kant de grote producent van installatiesystemen, met 1000 medewerkers over de gehele wereld, en een afvaardiging van 15 ZZP’ers, mensen die hier in hun eentje hun bedrijf voeren, aan de andere kant.

Het werd een geanimeerde bijeenkomst, waarin Walraven een beeld kreeg van het gevarieerde aanbod aan diensten van lokale ondernemers, terwijl de ZZP’ers zagen wat er allemaal omgaat achter de golvende gevel op de hoek van de Rondweg en de Industrieweg. Het bezoek begon met korte wederzijdse presentaties, tijdens taart en koffie. Daarna volgde een uitgebreide rondleiding in de indrukwekkende fabriek – ook in Mijdrecht worden nog producten gemaakt!
Ook aan het einde was er gebak, Paul Schoonderwoerd overhandigde namens de ZZP-vereniging een grote taart aan Hendrik Jan van Walraven, in de groengele kleuren van het bedrijf. De aanwezigen vonden het bezoek een nuttig initiatief.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

ZZP’ers op de taart bij Walraven

Vorige week bracht de Rondeveense ZZP-vereniging een bezoek aan de Walraven Group in Mijdrecht. Het doel was een wederzijdse kennismaking. Het was een contrast met aan de ene kant de grote producent van installatiesystemen, met 1000 medewerkers over de gehele wereld, en een afvaardiging van 15 ZZP’ers, mensen die hier … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: