Atlantis F1 blijft scoren

Geplaatst op: 1 december 2014

Zaterdag 29 november moesten de meiden van Atlantis F1 een thuiswedstrijd spelen tegen Fluks F1. Na de nederlaag van vorige week waren de meiden er op gebrand om deze week te winnen.

De meiden begonnen sterk en het duurde dan ook niet lang voor de score geopend werd door Tessa. Waarna Sofie nog 2 keer wist te scoren. Fluks mocht haar super-speler inzetten door de 3 doelpunten verschil. De meiden moesten even zoeken naar een goede manier om het spel te blijven bepalen. Dat bleek geen probleem te zijn. Lieke en Amber wisten de voorsprong verder uit te bouwen naar 5-0 in het eerste kwart van de wedstrijd. Na de time-out moest Atlantis een tegendoelpunt incasseren. De meiden herstelden zich snel en Lieke en Sofie wisten nogmaals te scoren. De gasten kregen weer iets meer ruimte en dat resulteerde vrijwel direct in nog een tegendoelpunt. Vlak voor rust wist Lieke door een fraai afstandsschot de ruststand op 8-2 te zetten.
Na de rust probeerden de spelers van Fluks er alles aan te doen om de schade te beperken. Ze wisten te scoren waarna er meteen gereageerd werd met doelpunten van Lieke en Mariska. De gasten bleven zoeken naar kansen en wisten uiteindelijk nog 2 keer te scoren. Hierdoor werden de Atlantis meiden op scherp gezet. In het laatste kwart van de wedstrijd bleven ze scoren. De eindstand werd bepaald op 19-5 na een wedstrijd waarin de meiden van Atlantis tegen de 5 spelers van Fluks geen moment de regie uit handen hebben gegeven.

Op zaterdag 6 december speelt Atlantis F1 in sporthal de Phoenix tegen Top F5. Om 11:00 uur zullen de meiden er weer alles aan doen om ervoor te zorgen dat de punten in Mijdrecht blijven.

Zaterdag 29 november moesten de meiden van Atlantis F1 een thuiswedstrijd spelen tegen Fluks F1. Na de nederlaag van vorige week waren de meiden er op gebrand om deze week te winnen. De meiden begonnen sterk en het duurde dan ook niet lang voor de score geopend werd door Tessa. … Lees meer »