Atlantis A1 nadert top 3

Geplaatst op: 1 december 2014

Na één nederlaag en twee gelijke spelen werd afgelopen zaterdag dan uiteindeljjk de felbegeerde winst binnengehaald. Tegen het onderaan staande Apollo A1 werd na een 7-10 ruststand verdiend gewonnen met 15-16.

Met één wijziging in de basisopstelling, Elise van Walraven op de plek van de zieke Amy Loman, ging de reis naar Heerhugowaard. Atlantis A1/Roebeson Expertises begon voortvarend aan de klus, binnen no time stond het 0-2 maar Apollo kwam al snel terug naar 2-2. Na de 2-3 en de 3-3 kwam de thuisploeg slechts één keer in deze wedstrijd op voorsprong met 4-3. Maar na 4 doelpunten op rij van Atlantis stond het 4-7. Deze drie doelpunten bleven gecontinueerd tot de rust met een stand van 7-10.

Ook in de tweede helft bleef Atlantis de bovenliggende ploeg en wist het verschil zelfs te brengen tot 4 goals. Via 8-12, 11-15 en 12-16 werd het de laatste 5 minuten nog spannend, maar de winst kwam niet meer in gevaar. Een welverdiende overwinning voor een hardwerkende ploeg die nu zicht heeft op de top 3.

Zaterdag 6 december om 13.05 speelt de ploeg tegen het onderaan staande EKVA in sporthal de Phoenix in Mijdrecht.

Na één nederlaag en twee gelijke spelen werd afgelopen zaterdag dan uiteindeljjk de felbegeerde winst binnengehaald. Tegen het onderaan staande Apollo A1 werd na een 7-10 ruststand verdiend gewonnen met 15-16. Met één wijziging in de basisopstelling, Elise van Walraven op de plek van de zieke Amy Loman, ging de … Lees meer »