Atlantis 2 wint van Oranje Nassau

Geplaatst op: 1 december 2014

Afgelopen zaterdag 29 november speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 uit in Amsterdam tegen Oranje Nassau 2. In de eerste drie zaalwedstrijden had Atlantis nog maar één punt gehaald en was dan ook zeker van plan om deze dag te wedstrijd te winnen en eindelijk de twee punten te pakken. Oranje Nassau stond wel iets hoger in de ranglijst, maar het verschil was klein en betekende dat deze wedstrijd gewonnen zou kunnen worden door Atlantis. De ploeg was de hele wedstrijd strijdlustig en maakte goed hun kansen af wat resulteerde in winst met 9-12 voor Atlantis.
De eerste minuten begon het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 in een vernieuwde opstelling sterk door snel te scoren. Oranje Nassau scoorde hierna vrij snel de gelijkmaker en kwam daarna met één doelpunt op voorsprong. Dit kon Atlantis niet op zich laten zitten en maakte weer een aantal mooie doelpunten, waardoor ze weer op voorsprong kwamen. Ze lieten de thuisspelende ploeg niet meer op voorsprong komen met als gevolg dat de rust werd ingegaan met een stand van 5-7.
In de rust was de coach positief over de eerste helft, maar wees de spelers er wel op om in de tweede helft niet te verslappen en de wedstrijd alsnog te verliezen. Met deze gedachte begon Atlantis de tweede helft met goede moed en motivatie om de wedstrijd te gaan winnen. Er werden veel mooie afstandschoten gescoord, helaas niet alleen door Atlantis. De uitspelende ploeg hield lang de voorsprong vol, maar kwam ondanks alle inzet op een gelijke stand van 9-9. Door deze stand werden de laatste minuten super spannend. Oranje Nassau wist in deze minuten niet meer te scoren en probeerden dit nog te forceren door een wisselspeler in te zetten, maar Atlantis bewees de winnaar van deze wedstrijd te zijn door nog drie keer te scoren. De wedstrijd werd afgesloten met een stand van 9-12 in het voordeel van Atlantis.
Aanstaande zaterdag speelt Atlantis 2 een thuiswedstrijd tegen DSO om 14.15 uur in sporthal De Phoenix.

Afgelopen zaterdag 29 november speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 uit in Amsterdam tegen Oranje Nassau 2. In de eerste drie zaalwedstrijden had Atlantis nog maar één punt gehaald en was dan ook zeker van plan om deze dag te wedstrijd te winnen en eindelijk de twee punten te … Lees meer »