Atlantis 1 speelt met weinig overtuiging

Geplaatst op: 1 december 2014

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 moest dit weekend aantreden tegen VZOD in Kudelstaart. De tegenstander waar al vele jaren tegengespeeld wordt is een bekende. In deze wedstrijd was het vooral VZOD dat achter iedere bal aan ging en ook de vele duels won. Atlantis kon niet in het eigen spel komen en maakte veel onnodige fouten.

Na het voorstellen van de spelers van beide kanten, werd de wedstrijd begonnen. Het was VZOD die als eerste de score openende. Meteen kwam hier nog een antwoord van Atlantis. Al vrij vroeg in de wedstrijd mocht de tegenstander uitlopen naar een voorsprong van 4 punten. De ploeg knokte zich weer terug in de wedstrijd om tot 6-5 bij te blijven. Echter was het VZOD dat er een schepje bovenop deed. De tegenstander kon uitlopen naar een voorsprong van 10-5. Vlak voor rust was er een antwoord. Er werd gerust met een stand van 10-6 op het scorebord.

In de rust werd er duidelijk besproken van dat het anders moest in de tweede helft. Atlantis scoorde dan ook meteen na rust. Maar veel beter werd het niet. De ploeg bleef in het gematigde tempo spelen. Ook werden de afspraken niet goed nagekomen. Veel onnodige fouten wat resulteerde in strafworpen voor VZOD. Met nog een kwartier op de klok was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. De stand was op dit moment 16-9 in het voordeel van de tegenstander. In het laatste kwartier mochten de junioren invallen om alvast te wennen aan volgend jaar. De wedstrijd werd afgesloten met een stand van 21-11 voor VZOD.

Atlantis kan terug kijken naar een niet zo beste wedstrijd. Er zal van de week hard aan de bak gegaan moeten worden om de ploeg weer op de rit te krijgen voor aankomende zaterdag tegen DSO uit Alkmaar. De wedstijd zal aanvangen om 15:30 uur in sporthal de Phoenix.

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 moest dit weekend aantreden tegen VZOD in Kudelstaart. De tegenstander waar al vele jaren tegengespeeld wordt is een bekende. In deze wedstrijd was het vooral VZOD dat achter iedere bal aan ging en ook de vele duels won. Atlantis kon niet in het eigen … Lees meer »