Monsterzege Atlantis F2

Geplaatst op: 9 december 2014

Atlantis F2 bestaat sinds dit zaalseizoen. Dit jonge team bestaat uit David Brokx, Puck Eisen, Shenna van der Helm, Louise van Koeverden Brouwer en Xin Lei Sun. De coaches van dit jonge team zijn Amy Loman en Rick Kuylenburg. Na 4 gespeelde wedstrijden stond het team bovenaan! Vandaag kwam het onbekende Fiducia uit Vleuten bij Atlantis op bezoek. Aangemoedigd door flink wat ouders en grootouders begon het team aan de wedstrijd. Was het bij eerdere wedstrijden nog zo dat de F2 even op gang moest komen, vandaag was dat niet het geval. Het team ging direct fel van start. Er werd goed samengespeeld en al gauw vielen de eerste twee doelpunten, gemaakt door Puck. Louise wist ook te scoren en maakte de stand 3-0. Fiducia bracht haar superspeler in. Met 5 tegen 4 was het even lastig en Fiducia wist al snel de 3-1 te maken. Dit liet de F2 niet zomaar gebeuren. Door doelpunten van Louise, Shenna en David ging het team met 7-1 de rust in. In de tweede helft wisten de spelers elkaar nog beter en sneller te vinden. David en Shenna wisten samen de eindstand tot 18-1 te brengen. Met deze overwinning heeft de F2 haar koppositie nog meer verstevigd. Het team heeft nu een korte winterstop en speelt op zaterdag 3 januari in Maarssen tegen OVVO.

Atlantis F2 bestaat sinds dit zaalseizoen. Dit jonge team bestaat uit David Brokx, Puck Eisen, Shenna van der Helm, Louise van Koeverden Brouwer en Xin Lei Sun. De coaches van dit jonge team zijn Amy Loman en Rick Kuylenburg. Na 4 gespeelde wedstrijden stond het team bovenaan! Vandaag kwam het … Lees meer »