Atlantis B2 wint overtuigend

Geplaatst op: 15 december 2014

Zaterdag 6 december speelde het door van Walraven gesponsorde Atlantis B2 tegen KVA B2. In de aanval speelden Lieke van Scheppingen, Emma Rietveld, Leonie Kruiswijk en Felice van der Schaften in de verdediging Anna Schouten, Zoë Trompert, Amber van Dijk en Nina van Schaick. De wedstrijd begon en KVA scoorde al snel met een korte kans. Maar Atlantis kwam terug met een doorloopbal en een afstandsschot. Helaas scoorde KVA al weer, maar Emma liet dat niet op zich zitten en scoorde met een afstandsschot. Atlantis ging de rust in met een 2-3 voorsprong. In de tweede helft scoorde KVA snel. De stand was toen 3-3. Maar Atlantis wilde niet verliezen. Het team werd steeds feller en de vakken gingen beter draaien. Atlantis scoorde een vrije bal en daarna nog 5 keer. Uiteindelijk heeft Atlantis B2 de wedstrijd gewonnen met 3-9. Dank aan de goede coaching van Ton Kentrop en Carel Beijeman. Atlantis had deze wedstrijd ook 2 reserves en dat waren Nina Versteeg en Luuk Gortenmulder. De B2 speelt zaterdag 20 december een uitwedstrijd in Koog aan de Zaan. Het team is erg gemotiveerd om die strijd te winnen. Atlantis B2 wenst hun sponsor Van Walraven en alle trouwe fans prettige feestdagen en een gelukkig 2015.

Zaterdag 6 december speelde het door van Walraven gesponsorde Atlantis B2 tegen KVA B2. In de aanval speelden Lieke van Scheppingen, Emma Rietveld, Leonie Kruiswijk en Felice van der Schaften in de verdediging Anna Schouten, Zoë Trompert, Amber van Dijk en Nina van Schaick. De wedstrijd begon en KVA scoorde … Lees meer »