Onnodig verlies voor Atlantis 2

Geplaatst op: 15 december 2014

Atlantis 2, gesponsord door Rabobank, ging de wedstrijd in met als doelstelling om minimaal gelijk te spelen. Zowel Triaz als Atlantis hadden de afgelopen wedstrijd gewonnen, dus beide ploegen zaten in de positieve flow. De eerste helft ging het dan ook gelijk op, maar in de rust ging Atlantis de kleedkamers in met een 5-6 voorsprong. Na de rust wilden de gedreven Atlantis 2 spelers de tegenstander het vuur aan de schenen leggen en zo was het gat al snel geslagen naar 6-9. In de laatste 15 minuten gaf Triaz er een tandje bij en konden ze de korf makkelijker vinden dan Atlantis. Helaas heeft dat er toe geleid dat Atlantis 2 verloor met 13-11.

Atlantis 2, gesponsord door Rabobank, ging de wedstrijd in met als doelstelling om minimaal gelijk te spelen. Zowel Triaz als Atlantis hadden de afgelopen wedstrijd gewonnen, dus beide ploegen zaten in de positieve flow. De eerste helft ging het dan ook gelijk op, maar in de rust ging Atlantis de … Lees meer »