Topoverwinning Atlantis A1

Geplaatst op: 22 december 2014

In de laatste wedstrijd van het jaar en tevens de laatste tegenstander van de reguliere zaalcompetitie heeft Atlantis A1/Roebeson Expertises een prima overwinning geboekt op het op de tweede plaats staande ZKV. Via een
8-7 ruststand werd het uiteindelijk 20-14.

Waar Atlantis A1 vorige week verdiend verloor van koploper Groen Geel wist ZKV wel van Groen Geel te winnen. Het zou bij voorbaat dus een moeilijke klus worden. Met een goed gevulde tribune begon Atlantis scherp aan de thuiswedstrijd en nam al snel een 3-0 voorsprong. ZKV had echter enkele goede schutters in huis en kwam tot 3-2 terug. Het spel en de doelpunten golfden heen en weer maar Atlantis behield steevast een minieme voorsprong. De rust werd bereikt bij 8-7.

In de tweede helft eenzelfde spelbeeld. ZKV jagend op Atlantis maar kon nimmer op voorsprong komen. Een tussensprint van Atlantis via14-12 naar 18-12 was de nekslag voor de Zaandammers. De eindstand werd uiteindelijk 20-16. Een verdiende overwinning waarbij het publiek de handen op elkaar kreeg voor de vele mooie combinaties en doelpunten.
De volgende wedstrijd is 10 januari om 15.20 in sporthal De Phoenix aan de Hoofdweg. Tegenstander is dan KZ waarvan destijds met 21-16 werd verloren.

In de laatste wedstrijd van het jaar en tevens de laatste tegenstander van de reguliere zaalcompetitie heeft Atlantis A1/Roebeson Expertises een prima overwinning geboekt op het op de tweede plaats staande ZKV. Via een8-7 ruststand werd het uiteindelijk 20-14. Waar Atlantis A1 vorige week verdiend verloor van koploper Groen Geel … Lees meer »