Atlantis 1 wint bevochten wedstrijd

Geplaatst op: 22 december 2014

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 thuis tegen SDO Hillegom. Deze ploeg waar afgelopen jaren al vaker tegen gespeeld is, was geen onbekende tegenstander. Het is een ploeg die hard werkt om aan de punten te komen. In het verleden zijn er wedstrijden geweest die door beide ploegen gewonnen konden worden. De taak was aan Atlantis om na een aantal slechte wedstrijden nu weer de stijgende lijn op te pakken.

Het was de uitploeg die de score mocht openen, hierna kwam er al vrij snel een antwoord van Atlantis. Dit was de enige keer in de wedstrijd geweest dat SDO op voorsprong heeft gestaan. Naarmate de eerste helft verstreek kon SDO goed bijblijven. De stand kwam vaak op twee punten voorsprong voor Atlantis. Beide ploegen scoorden veel in de eerste helft. Er werd dan ook gerust met een stand van 12-10 in het voordeel van de Mijdrechtenaren.

In de tweede helft kon Atlantis uitlopen naar een stand van 17-12, echter moest er nog meer dan een kwartier gekorfbald worden. Door een aantal onhandige fouten en gebrek aan het geven van druk op het schot, kon SDO nog terugkomen tot een stand van 21-16. Vooral in de laatste paar minuten werden er nog onnodige goals geïncasseerd. De wedstrijd werd gewonnen met een stand van 22-19.

De aankomende twee weken worden geen wedstrijden gespeeld. Hopelijk kan de ploeg zich hierna revancheren na het verlies uit bij KIOS. Deze wedstrijd zal plaatsvinden op 10 januari in sporthal de Phoenix om 17:45.

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 thuis tegen SDO Hillegom. Deze ploeg waar afgelopen jaren al vaker tegen gespeeld is, was geen onbekende tegenstander. Het is een ploeg die hard werkt om aan de punten te komen. In het verleden zijn er wedstrijden geweest die door beide … Lees meer »