001 - Escaperoom aglemeen
healthy Active Lifestyle Challenge 2017

healthy Active Lifestyle Challenge 2017


Geplaatst op: 25 oktober 2015

Ook weer goede voornemens voor 2017? Doe het samen!

Vitaler worden, lekkerder in je vel zitten en het gezellig met elkaar hebben. Dat is de basis.

De Ronde Venen - 
Samen met een aantal andere initiatiefnemers organiseert Marja van den Berg in Lifestyle Centre De Ronde Venen de Healthy Active Lifestyle Challenge 2017.
Het idee is simpel. Deelnemers krijgen 8 wekelijkse workshops van een uur waarin ze informatie krijgen over gezonde voedingskeuzes en 35 minuten lichaamsbeweging op hun eigen niveau. Feiten krijgen over gezonde voeding, hoe het lichaam in balans te brengen en ook langdurig te houden, is voor velen een grote uitdaging. Want alleen wanneer je je bewust wordt wat er anders/beter kan, kun je gericht veranderingen aanbrengen in je voedingspatroon. Iedere deelnemer aan deze challenge krijgt dan ook een coach toegewezen en samen gaan ze aan de slag om het persoonlijke doel te halen dan wel hiermee een start te maken. Dat kan zijn meer vitaliteit/fitter voelen, een maatje meer of minder, minder snoep/snackbehoefte, fitter opstaan en/of minder dipjes gedurende de dag. Vooraf aan de cursus krijgt elke deelnemer een persoonlijk intake gesprek. Elke week gaan we 35 minuten sporten en wordt er, onder het genot van een gezond hapje en drankje, een item rondom voeding besproken. De cursisten gaan hiermee gedurende de week thuis en op het werk aan de slag. De kosten voor deelname aan de 8 workshops is slechts €40 euro. Hierbij inbegrepen zijn een persoonlijk intake gesprek/Fitcheck voor of aan het begin van de cursus, een Try-out pakket van 6 dagen van het ideale Herbalife ontbijt en een afsluitende Fitcheck. 
Marja benadrukt dat bij de workshops plezier en positivisme van belang is. "Genieten van een gezonder lichaam,  vitaler worden en het gezellig met elkaar hebben. Dat is de basis."
De eerstvolgende groepen starten op donderdagavond 12 januari om 20.00 uur en op vrijdagochtend 13 januari om 9.30 uur in het pand van Lifestyle Centre De Ronde Venen op de Communicatieweg 9-3 in Mijdrecht. Meer informatie of aanmelding: Marja van den Berg, tel. 06-12323154 (op een later moment instromen is ook mogelijk)

 


Laatst bewerkt op: 7 maart 2017 13:57

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

healthy Active Lifestyle Challenge 2017

Ook weer goede voornemens voor 2017? Doe het samen! Vitaler worden, lekkerder in je vel zitten en het gezellig met elkaar hebben. Dat is de basis. De Ronde Venen - Samen met een aantal andere initiatiefnemers organiseert Marja van den Berg in Lifestyle Centre De Ronde Venen de Healthy Active Lifestyle … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: