Atlantis 1 pakt weer twee punten

Geplaatst op: 19 januari 2015

Zaterdag 17 januari speelde het door de Rabobank gesponsorde team van Atlantis 1 de uitwedstrijd tegen DKV IJmuiden. Na een ruststand van 5-8 werd het uiteindelijk 12-13.

De wedstrijd ging voor Atlantis goed van start want als snel werden er drie doelpunten gemaakt. Atlantis wist tot de rust steeds een voorsprong van drie doelpunten te houden. Er werd gerust met een stand van 5-8.

Na de rust was het DKV dat meteen twee keer wist te scoren. waardoor de spanning in de wedstrijd terug kwam. Er volgde een periode waarin beide teams weinig kansen konden creëren. Er werd moeizaam korfbal gespeeld en aan beide kanten liepen de kansen op niets uit. Gelukkig herpakte Atlantis zich uiteindelijk. De korf werd weer makkelijker gevonden wat resulteerde in een voorsprong van 9-12. In de laatste fase van de wedstrijd kwam DKV ook weer tot scoren waardoor het nog onnodig spannend werd. Uiteindelijk werd een eindstand van 12-13 genoteerd. Atlantis staat nu op een veilige plaats in de middenmoot van de poule.

Volgende week speelt Atlantis 1 uit. Om 16.45 uur wordt de strijd aangebonden met Gemini in sporthal de Mammoet in Gouda.

Zaterdag 17 januari speelde het door de Rabobank gesponsorde team van Atlantis 1 de uitwedstrijd tegen DKV IJmuiden. Na een ruststand van 5-8 werd het uiteindelijk 12-13.De wedstrijd ging voor Atlantis goed van start want als snel werden er drie doelpunten gemaakt. Atlantis wist tot de rust steeds een voorsprong … Lees meer »