Atlantis D1 wint met ruime cijfers

Geplaatst op: 19 januari 2015

Afgelopen zaterdag was De Mollers waterwerken Mijdrecht equipe echt de bovenliggende partij tegen Haarlem D1 en in de tweede helft maakte ze het grote verschil.
De ploeg starte in de aanval met Maud, Cailin, Max en Olav en in de verdediging met Sanne, Tessa, Marc en Ruben.
In de aanval hadden ze goed oog voor elkaar en werden er mooie kansen gecreëerd alleen werden ze in het begin nog niet meteen benut.
Door goed uistappen van de afvang kon de voorsprong geopend worden door een mooie doorloopbal van Atlantis D1.
Helaas antwoordde de tegenpartij met een mooi afstand schot. Maar Atlantis zette goed door en ze liepen zelfs uit naar 1-3.
Dit gat van 2 doelpunten gaf de ploeg niet meer uit handen en de rust werd opgezocht met een 2-4 voorsprong.
In de rust kreeg de ploeg complimenten van de invalcoach Serge Kraaijkamp en werden nog een paar verbeterpuntjes aangegeven.
De Mollers waterwerken equipe had 1 wissel in de ploeg Max wisselde met Lars omdat er met 5 heren gespeeld wordt.
Atlantis knalde uit de startblokken en liep met mooie scores, doorloopballen en schoten van afstand uit naar 2-7.
Daarna had de tegenstander pas een antwoord en maakte er 3-7 van. Op het laatst kwam de wissel Nathanja er ook nog in zodat iedereen speeltijd had.
Het laatste antwoord was van Atlantis en met een mooie score werd de eindstand op 3-10 bepaald.

Atlantis leverde een mooie teamprestatie, in de aanval was er goed oog voor elkaar waardoor er mooie doelpunten vielen.
Ook verdedigend werd goed gewerkt met elkaar waardoor de tegenstander maar weinig tot scoren kon komen.
De ploeg wil ook de wissels bedanken want zonder hen zou er niet gespeeld kunnen worden.

Afgelopen zaterdag was De Mollers waterwerken Mijdrecht equipe echt de bovenliggende partij tegen Haarlem D1 en in de tweede helft maakte ze het grote verschil.De ploeg starte in de aanval met Maud, Cailin, Max en Olav en in de verdediging met Sanne, Tessa, Marc en Ruben.In de aanval hadden ze … Lees meer »