001 -Family
Sportploeg van het jaar, Atlantis 1 verliest

Sportploeg van het jaar, Atlantis 1 verliest


Geplaatst op: 26 januari 2015

Afgelopen zaterdag stond er voor het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 weer een spannende wedstrijd op het programma, namelijk de uitwedstrijd tegen Gemini 1. Een wedstrijd waar Atlantis, de kersverse sportploeg van het jaar 2014, de favoriet was. Er werd in de afgelopen jaren drie keer eerder aangetreden tegen de ploeg uit Gouda. Na drie spannende, maar sportieve wedstrijden kon Atlantis alle punten behouden. Helaas was het deze wedstrijd anders, Gemini won. De wedstrijd ging er weer sportief aan toe, maar spannend werd het eigenlijk niet. De uitzonderlijk zuiver schietende heren van de ploeg uit Gouda deden de Mijdrechtenaren de das om, wat resulteerde in een 20-15 nederlaag voor Atlantis.

De vrijdagavond voor de wedstrijd was een heugelijke avond voor Atlantis 1. De ploeg was genomineerd als sportploeg van het jaar van Gemeente de Ronde Venen en mocht de altijd goed georganiseerde sportverkiezingen bijwonen. Aan het einde van een leuke avond ging Atlantis 1 er totaal onverwacht vandoor met de titel: ‘Sportploeg van het Jaar 2014’. Een enorm compliment naar de ploeg en naar Korfbalvereniging Atlantis. Nogmaals dank voor alle waardering.

Op de zaterdag werd er afgereisd naar Gouda om het voor de vierde keer op de nemen tegen Gemini. De wedstrijd ging fel van start. Beide ploegen wisten de korf goed te vinden. In de rust stond het 11-10 in het voordeel van de thuisploeg. Atlantis had meer kansen en kon het alleen zichzelf kwalijk nemen dat dit niet in een voorsprong had geresulteerd. Na de rust was Gemini de ploeg die gelijk korte metten maakte met Atlantis. Het ene na het andere afstandschot was raak. Atlantis kreeg weer vele mooie kansen, maar verzaakte deze te verzilveren in een goal. Na een dieptepunt van 19-11 kon Atlantis nog even aanzetten en dit resulteerde in een 20-15 eindstand.

Aankomende week gaat Atlantis 1 alles op alles zetten om zich klaar te maken voor de thuiswedstrijd tegen de koploper VZOD. Er zal hard worden getraind om het deze ploeg zo lastig mogelijk te maken en het publiek een mooie wedstrijd te bezorgen. Kom de wedstrijd Atlantis 1 – VZOD 1 bekijken op zaterdag 31 januari om 16.30 in sporthal de Phoenix te Mijdrecht.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sportploeg van het jaar, Atlantis 1 verliest

Afgelopen zaterdag stond er voor het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 weer een spannende wedstrijd op het programma, namelijk de uitwedstrijd tegen Gemini 1. Een wedstrijd waar Atlantis, de kersverse sportploeg van het jaar 2014, de favoriet was. Er werd in de afgelopen jaren drie keer eerder aangetreden tegen de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: