001 -Family
24 januari De 3/4 kamp turnwedstrijd voor recreanten

24 januari De 3/4 kamp turnwedstrijd voor recreanten


Geplaatst op: 26 januari 2015

Namens GVM’79 deden er dit jaar 7 teams mee, GVM 1 t/m 5 meisjes en GVM 6 & 7 jongens teams.

In de eerste ronde mocht GVM 3 het spits afbijten. Om 9:00 werd begonnen met opmarcheren en begon de wedstrijd bij het eerste toestel de balk. Hier liep het even niet helemaal soepel omdat de jury de oefenstof door elkaar haalde en de leiding vergat het jury briefje af te geven. Niettemin deden de kinderen hun uiterste best. Het was best lastig omdat het groepje uit 4 kinderen bestond in plaats van 6 waardoor er telkens 2 kinderen 1 oefeningetje 2x doen. Bij sprong, brug, vloer hebben de meiden goed hun best gedaan. Resultaat een 5de plaats.

De tweede ronde was GVM 2 aan de beurt, de meeste kinderen deden voor het eerst mee aan een wedstrijd. Vloer was het eerste toestel en door de zenuwen waren even hun oefening vergeten gelukkig met een beetje hulp wisten ze het al weer, de meiden hadden veel plezier in de wedstrijd en dat was te zien met de mooie koprollen op de vloer en de handstanden die ze deden, bij de brug en balk lieten de meiden mooie oefeningen zien aan de jury (en ook aan de papa's en mama's opa's oma’s). Resultaat een 13de plaats.

Daarna waren GVM 4 en GVM 6 aan de beurt. Vol enthousiasme stonden ze klaar voor de wedstrijd. Mooi op tijd en er helemaal klaar voor. De meisjes met hun haren in mooie vlechten en met glitters.
Zij begonnen bij vloer. eerst met ze allen groeten bij de jury en dan netjes klaar staan voor hun vloer oefeningen, die ging erg netjes net als de brug, balk, en sprong wat resulteerde in een mooie 2 de plaats. De jongens deden de 3 kamp. Bij het eerste toestel brug speelden de zenuwen nog parten en werden 2 oefeningen omgedraaid. Daarna herpakten ze zich en bij rek en vloer lieten ze mooie oefeningen zien wat resulteerde in een mooie 3 de plaats.

Ronde 4 waren voor GVM 1 en GVM 5. De meiden waren aan het begin best zenuwachtig, maar na het eerste toestel waren de grootste zenuwen verdwenen en werden enthousiast de oefeningen uitgevoerd. Dit resulteerde in een 12de plaats voor GVM 1 en een 8ste plaats GVM 5.
De laatste ronde van de dag was voor GVM 7. De jongens hebben een mooie wedstrijd laten zien. Ze waren alle goed bij de les en op een paar kromme benen na hebben ze het keurig gedaan wat resulteerde in een mooie 2 de plaats.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

24 januari De 3/4 kamp turnwedstrijd voor recreanten

Namens GVM’79 deden er dit jaar 7 teams mee, GVM 1 t/m 5 meisjes en GVM 6 & 7 jongens teams. In de eerste ronde mocht GVM 3 het spits afbijten. Om 9:00 werd begonnen met opmarcheren en begon de wedstrijd bij het eerste toestel de balk. Hier liep het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: