001 -Family
Bouwen voor Beestjes bij NME Centrum De Woudreus

Bouwen voor Beestjes bij NME Centrum De Woudreus


Geplaatst op: 26 januari 2015

NME centrum de Woudreus organiseert op 11 februari de themamiddag ‘Bouwen voor Beestjes’. De middag is voor kinderen van 6-12 jaar. We bouwen deze middag allerlei huisjes, waardoor dieren graag in jouw tuin willen zijn.

Het is nu volop winter, maar binnenkort breekt het voorjaar aan. En dan krioelt het buiten weer van de dieren, groot en klein, kriebelig en zacht, schuw en nieuwsgierig, nacht- en dagdieren. Alle dieren willen graag een eigen plekje hebben waar ze zich veilig voelen. In de buurt van huizen en mensen is zo’n plekje soms moeilijk te vinden.

Wij gaan de dieren een handje helpen. Van jouw tuin of balkon kun je een veilig thuis maken met de huizen die je bij ons in de Woudreus gaat bouwen (onder andere een vogelhuisje, een lieveheersbeestjesstronk, een hanger met nestmateriaal en een bijenbuisje).

Wil je meedoen? Geef je dan vóór 7 februari op via het volgende mail adres: nmederondevenen@odru.nl. Je mag ook bellen: 0297-273692.
Er kunnen 25 kinderen meedoen. Geef je snel op, want vol is vol.

Datum: Woensdag 11 februari 2015 van 13.30-15.30 uur.
Deelnamekosten: € 5,= per kind.
Locatie: NME-centrum de Woudreus, Pieter Joostenlaan 28A, Wilnis.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bouwen voor Beestjes bij NME Centrum De Woudreus

NME centrum de Woudreus organiseert op 11 februari de themamiddag ‘Bouwen voor Beestjes’. De middag is voor kinderen van 6-12 jaar. We bouwen deze middag allerlei huisjes, waardoor dieren graag in jouw tuin willen zijn. Het is nu volop winter, maar binnenkort breekt het voorjaar aan. En dan krioelt het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: