001 - Escaperoom aglemeen
Gemeenteraad Aalsmeer gaat verder met verbeterproces

Gemeenteraad Aalsmeer gaat verder met verbeterproces


Geplaatst op: 26 januari 2015

Op 21 januari kwam de werkgroep uit de raad, bestaande uit de fractievoorzitters, de burgemeester als voorzitter van de raad en de waarnemend griffier, voor het laatst bijeen met extern begeleider Geeske Wildeman. Afgelopen maanden sprak de werkgroep diverse malen met Wildeman om te komen tot een werkbare situatie in de raad de komende drie jaar.

Geeske Wildeman deelde de bevindingen van de werkgroep met de raad op de vergadering van 22 januari. In een korte verklaring vertelde zij de raad wat de gesprekken in de werkgroep hebben opgeleverd, wat de resultaten van het proces tot nu toe zijn en hoe het verder moet. De fractievoorzitters, burgemeester en griffier zijn positief over de stappen die afgelopen maanden zijn gezet, maar erkennen ook dat ze er ‘nog niet zijn’.

De werkgroep wil de ingezette koers voortzetten en vindt het belangrijk om vanaf nu de gehele raad en het college erbij te betrekken. Het moet een proces worden waar alle raadsleden en collegeleden deel van uit maken, zodat er draagvlak komt voor de gemaakte afspraken. In haar laatste optreden als extern begeleider riep Wildeman iedereen op om te blijven reflecteren op zijn of haar bijdrage aan het politieke klimaat in Aalsmeer.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeenteraad Aalsmeer gaat verder met verbeterproces

Op 21 januari kwam de werkgroep uit de raad, bestaande uit de fractievoorzitters, de burgemeester als voorzitter van de raad en de waarnemend griffier, voor het laatst bijeen met extern begeleider Geeske Wildeman. Afgelopen maanden sprak de werkgroep diverse malen met Wildeman om te komen tot een werkbare situatie in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: