001 -Family
Geslaagd benefietconcert Rotary

Geslaagd benefietconcert Rotary


Geplaatst op: 26 januari 2015

In een goed bezette en altijd sfeervolle Abcouse Dorpskerk speelden musici van het Koninklijk Concertgebouworkest op 24 januari de sterren van de hemel. Het concert begon met het String quartet van de componiste Siyang He, die uit China was overgevlogen en de uitvoering bijwoonde. Voor de pauze werd vervolgens het strijkkwintet nr 4 met twee altviolen van Mozart ten gehore gebracht en na de pauze werd het concert afgesloten met het strijkkwartet van Ravel. Deze composities werden door de strijkers op sublieme wijze vertolkt. Het publiek liet zich meevoeren op de prachtige klanken van de talentvolle jonge musici.

Het aantrekkelijke van de Rotaryconcerten is dat er naast het concertgedeelte ruim tijd is om elkaar te spreken tijdens de pauze en na afloop.
De opbrengst van het concert is onder meer bedoeld voor de moederverwendag. Op die dag krijgen moeders met een zware zorgtaak uit Abcoude, Baambrugge en Vinkeveen een dagje vrijaf en gaan ze samen met leden van de Rotaryclub iets leuks doen.

Naast het organiseren van de moederverwendag heeft onze Rotaryclub verschillende andere projecten op stapel staan. Zo organiseren wij op 18 maart de sponsorloop “Wandelen voor water” voor de leerlingen van de groepen 7 en 8 van de Paulus- en de Piusschool uit Abcoude.

Dank zij de bezoekers van het concert en de sponsoren kunnen wij deze projecten realiseren, waarvoor onze hartelijke dank.
Wilt u meer weten over Rotaryclub Vinkeveen-Abcoude bezoekt u dan onze website: www.rotary.nl/vinkeveenabcoude of neemt u contact op met het secretariaat telefoon 0294 0294 288789.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geslaagd benefietconcert Rotary

In een goed bezette en altijd sfeervolle Abcouse Dorpskerk speelden musici van het Koninklijk Concertgebouworkest op 24 januari de sterren van de hemel. Het concert begon met het String quartet van de componiste Siyang He, die uit China was overgevlogen en de uitvoering bijwoonde. Voor de pauze werd vervolgens het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: