001 - Escaperoom aglemeen
Kleine babbelaar sloeg vaker toe in Vinkeveense zorgcentra

Kleine babbelaar sloeg vaker toe in Vinkeveense zorgcentra


Geplaatst op: 26 januari 2015

Vinkeveen - De politie waarschuwt voor een babbelaar in Vinkeveen. Volgens de hoofdagent heeft de opvallend kleine vrouw die vorige week een bejaard echtpaar aan de Zwanenhof bestal, ook toegeslagen in een ander zorgcentrum in het dorp.

De vrouw van ongeveer 1.50 meter lang roofde volgens de politie het geld en de sieraden van hoogbejaarde mensen. De kleine insluipster sloeg toe tussen 16 en 19 januari.

Eerder was al bekend dat de vrouw een woning aan de Zwanenhof met een smoes wist binnen te komen. De bewoners vertrouwden het echter niet een stuurden haar na een kort gesprek in de woonkamer weer weg. Later ontdekten ze dat er geld was verdwenen

De politie hoopt dat getuigen de vrouw hebben gezien en meer informatie kunnen geven. Ze is blank, heeft een mager postuur, is tussen de 20 en 25 jaar oud en droeg donkere kleding.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kleine babbelaar sloeg vaker toe in Vinkeveense zorgcentra

Vinkeveen - De politie waarschuwt voor een babbelaar in Vinkeveen. Volgens de hoofdagent heeft de opvallend kleine vrouw die vorige week een bejaard echtpaar aan de Zwanenhof bestal, ook toegeslagen in een ander zorgcentrum in het dorp. De vrouw van ongeveer 1.50 meter lang roofde volgens de politie het geld en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: