001 -Family
Kia-dealer Van Kouwen bekroond met Top Dealer Award 2015

Kia-dealer Van Kouwen bekroond met Top Dealer Award 2015


Geplaatst op: 28 januari 2015

Kia Motors Nederland heeft de tien best presterende Kia-dealers van het afgelopen jaar benoemd tot ‘Top Dealer 2015’. Kia-dealer Van Kouwen is een van deze winnende autobedrijven en ontving de bijbehorende award tijdens de Kia nieuwjaarsbijeenkomst uit handen van Léan Verstoep, Managing Director van Kia Motors Nederland.

“Dit succes is te danken aan een modern en veelzijdig modelaanbod, de onovertroffen fabrieksgarantie van 7 jaar en een sterke dealerorganisatie. Onze felicitaties gaan uit naar de heer Theo van Kouwen en Frank Vaneman van Kia-dealer Van Kouwen en haar medewerkers.” aldus Léan Verstoep. “Momenten van contact met onze klanten zijn relatief schaars. Het is dus van het grootste belang dat wij tijdens die contactmomenten een goede indruk achterlaten en de verwachtingen van de klant overtreffen”, aldus Frank Vaneman van Van Kouwen “Wij bieden klanten een uitgebreid servicepalet en naast de uitstekende service biedt Kia bij elke nieuwe auto ook nog eens de zekerheid van 7 jaar fabrieksgarantie, 7 jaar gratis APK en 7 jaar gratis internationale wegenhulp.”Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Van Kouwen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kia-dealer Van Kouwen bekroond met Top Dealer Award 2015

Kia Motors Nederland heeft de tien best presterende Kia-dealers van het afgelopen jaar benoemd tot ‘Top Dealer 2015’. Kia-dealer Van Kouwen is een van deze winnende autobedrijven en ontving de bijbehorende award tijdens de Kia nieuwjaarsbijeenkomst uit handen van Léan Verstoep, Managing Director van Kia Motors Nederland. “Dit succes is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: