001 - Escaperoom aglemeen
Succesvolle mini drie en vierkamp voor Veenland Gym

Succesvolle mini drie en vierkamp voor Veenland Gym


Geplaatst op: 29 januari 2015

Op zaterdag was het glibberen geblazen om naar de Willisstee te komen voor de mini drie en vierkamp. Er deden 47 ploegen mee deze ochtend. De mini drie en vierkamp is een recreatiewedstrijd waarbij je turnt op drie of vier toestellen.

Voor Veenland deden er 7 ploegen mee, namelijk 4 meisjes groepen en drie jongens groepen.

Iedereen deed zijn uiterste best op de toestellen sprong,balk,vloer en brug. Voor sommige hun eerste wedstrijd en er waren dan hier en daar zenuwen maar er werden mooie oefeningen geturnd.

Bij de prijsuitreiking bleek Veenland 5 bestaande uit Danae,Izzy,Jael,Lotte en Maud op de eerste plaats te staan . Ook Veenland 4 met Samantha,Eva,Ilse,Donna,Rosanne bleek goed voor goud. Bij de jongens was het Veenland 1 bestaande uit Jurre,Teije en Ali die de beste waren. In Veenland 3 turnde Senna,Jaimy,Duncan en Ibrahim zich naar een mooie tweede plaats. Veenland 7 ( Nada, Loïs,Jacqueline,Jackie,Fieke) en Veenland 2(Lars,Tjebbe en Ismaël) bleken op een mooie 4de plaatst te zijn geëindigd

Veenland 6 bestaande uit Zeline,Fay,Isa,Mette,Fiene en Kirsten turnde ook een uitstekende wedstrijd maar vielen net buiten de prijzen.

We kijken terug op een uitstekende prestatie van iedereen want maar liefst 6 van de 7 ploegen zijn door naar de finale op 11-4!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Succesvolle mini drie en vierkamp voor Veenland Gym

Op zaterdag was het glibberen geblazen om naar de Willisstee te komen voor de mini drie en vierkamp. Er deden 47 ploegen mee deze ochtend. De mini drie en vierkamp is een recreatiewedstrijd waarbij je turnt op drie of vier toestellen. Voor Veenland deden er 7 ploegen mee, namelijk 4 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: