001 -Family
Tastybroodje.nl, bezorgservice van vers belegde broodjes voor de lunch!

Tastybroodje.nl, bezorgservice van vers belegde broodjes voor de lunch!


Geplaatst op: 29 januari 2015

Tastybroodje.nl is een nieuwe bezorgservice van vers belegde broodjes voor de lunch. Ons bezorggebied is in de gemeente Uithoorn, Aalsmeer en Schiphol. Al onze broodjes bakken we elke ochtend vers af. We beleggen onze broodjes met ambachtelijke vleeswaren en huisgemaakte salades, huisgemaakte filet American. Of wat te denken van een lekker broodje Hema rookworst, warme beenham met honingmosterdsaus, grillworst enz. En vergeet ook niet onze heerlijke warme saucijzenbroodjes van Kwekkeboom eens te proeven. Wij gebruiken uitsluitend de beste grondstoffen en dat proeft u! Wij verzorgen tevens op maat opgemaakte luxe manden voor een aantrekkelijke prijs voor uw vergaderingen. En als u zich inschrijft in onze mailinglist houden we u op de hoogte zoals o.a. het broodje van de maand.

Bestelt u voor 10.30 uur dan bezorgen we voor 12.30 uur. Voor een goede logistiek geldt natuurlijk hoe eerder u besteld des te beter. Alles op onze kaart bezorgen we van maandag t/m vrijdag van 10.30 uur tot 14.00 uur.

Bestellen is mogelijk per fax, e-mail en per telefoon. Bij telefonische bestelling kan het zijn dat door de drukte u langer wacht voor wij opnemen. Wij bezorgen al vanaf 5 broodjes aan huis, kantoor of uw bedrijf voor slechts 2,50 euro bezorgkosten. Vanaf 10 broodjes leveren we franco. Eindelijk een bezorgservice in uw regio die u niet zal teleur stellen.Tastybroodje.nl levert altijd vers en dat is wel zo lekker!

Eet smakelijk!

www.tastybroodje.nl

Tel: 0297-531231

Fax:0297-540673

info@tastybroodje.nl

Aktie! Om kennis te maken met onze vers belegde broodjes bezorgen we in de maand januari en februari gratis.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tastybroodje.nl, bezorgservice van vers belegde broodjes voor de lunch!

Tastybroodje.nl is een nieuwe bezorgservice van vers belegde broodjes voor de lunch. Ons bezorggebied is in de gemeente Uithoorn, Aalsmeer en Schiphol. Al onze broodjes bakken we elke ochtend vers af. We beleggen onze broodjes met ambachtelijke vleeswaren en huisgemaakte salades, huisgemaakte filet American. Of wat te denken van een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: