001 - Escaperoom aglemeen
Atlantis en HVM organiseren G-sportdag in Mijdrecht

Atlantis en HVM organiseren G-sportdag in Mijdrecht


Geplaatst op: 29 januari 2015

Korfbalvereniging Atlantis en Hockey Vereniging Mijdrecht organiseren zondag 15 februari samen een sportdag voor kinderen en jongeren van 6 tot en met 18 jaar met een verstandelijke, licht lichamelijke of motorische beperking of een vorm van autisme. Beide verenigingen bieden op dit moment, onder professionele begeleiding, aan deze doelgroep hun sport aan. Plezier hebben in het sporten en bewegen en het ontwikkelen van sociale en motorische vaardigheden staan voorop. Daarbij moeten deze kinderen en jongeren niet geremd worden door hun beperking, maar gesterkt worden in hun mogelijkheden.

Meer informatie

De huidige sporters kunnen wel wat versterking gebruiken en willen andere G-sporters graag kennis laten maken met korfbal en de hockey. Dit gebeurt vanaf 11.00 uur in Sporthal Phoenix in Mijdrecht. Familieleden en vrienden zijn ook van harte welkom om de sporters aan te moedigen.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar g-hockey@hvmijdrecht.nl of atlantistoppers@kvatlantis.nl Tijdens de sportdag is meer informatie beschikbaar over het korfballen bij Atlantis en het hockeyen bij HVM. Voor meer informatie en het volledige programma kan worden gekeken op www.kvatlantis.nl (onder het kopje G-korfbal) en www.hvmijdrecht.nl  (onder het kopje G-hockey).


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis en HVM organiseren G-sportdag in Mijdrecht

Korfbalvereniging Atlantis en Hockey Vereniging Mijdrecht organiseren zondag 15 februari samen een sportdag voor kinderen en jongeren van 6 tot en met 18 jaar met een verstandelijke, licht lichamelijke of motorische beperking of een vorm van autisme. Beide verenigingen bieden op dit moment, onder professionele begeleiding, aan deze doelgroep hun … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: