Brandweer uren bezig met schoorsteenbrand in Amstelhoek

Brandweer uren bezig met schoorsteenbrand in Amstelhoek


Geplaatst op: 29 januari 2015

Amstelhoek - Donderdagmiddag rond 16.50 uur werden de brandweer van Mijdrecht en Uithoorn opgeroepen voor een schoorsteenbrand aan de Amstelkade.

Bewoners van de Amstelkade ontdekten de schoorsteenbrand en alarmeerden de brandweer. De brandweer heeft de schoorsteen geraagd maar de muur naast de schoorsteen bleef erg warm.

De brandweer heeft met een warmtebeeldcamera de vuurhaard opgezocht waarna er een spouwmuur gesloopt moest worden. Rond 20.45 uur kon de brandweer inpakken.

De brandweer adviseert bewoners om ieder jaar hun schoorsteen te laten ragen door een gespecialiseerd bedrijf. Tips om een schoorsteenbrand te voorkomen leest u hier. 


Twitter: @ricardoneeskens
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brandweer uren bezig met schoorsteenbrand in Amstelhoek

Amstelhoek - Donderdagmiddag rond 16.50 uur werden de brandweer van Mijdrecht en Uithoorn opgeroepen voor een schoorsteenbrand aan de Amstelkade. Bewoners van de Amstelkade ontdekten de schoorsteenbrand en alarmeerden de brandweer. De brandweer heeft de schoorsteen geraagd maar de muur naast de schoorsteen bleef erg warm. De brandweer heeft met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...