001 -Family
Sint Antoniusschool in De Hoef haalt geld op voor Oeganda

Sint Antoniusschool in De Hoef haalt geld op voor Oeganda


Geplaatst op: 30 januari 2015

In december bedachten 2 zusjes en een vriendinnetje, Britt, Jill en Jasmijn een actie om geld op te halen voor projecten van hun hartsvriendinnetje (7 jaar) die met haar vader, moeder en broertje in Oeganda woont.

Spontaan bedachten ze een statiegeld actie en ze vroegen de leiding van hun school of het mocht. Die hoefden zich geen moment te bedenken en gaven kun volle medewerking.

De actie kon starten en in ruim een week werden meer dan 1000 flessen opgehaald voor Oeganda,. Bovendien werden tijdens de afsluiting van het kerstdiner ook nog handgemaakte armbandjes uit Oeganda verkocht.

De totale opbrengst van de actie kon worden overhandigd aan Noa en haar familie die in januari op bezoek waren in Mijdrecht. Maar niet nadat in alle klassen een presentatie gegeven werd van wat er in Oeganda speelt en hoe er hulp geboden wordt.

Op de foto wordt de cheque met het super mooie bedrag van ruim 322 euro overhandigd.

Reuze bedankt Britt, Jill en Jasmijn en de schoolleiding; hartverwarmend om te zien hoe dingen leven bij jonge kinderen en wat er gebeurt als die zich mobiliseren.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sint Antoniusschool in De Hoef haalt geld op voor Oeganda

In december bedachten 2 zusjes en een vriendinnetje, Britt, Jill en Jasmijn een actie om geld op te halen voor projecten van hun hartsvriendinnetje (7 jaar) die met haar vader, moeder en broertje in Oeganda woont. Spontaan bedachten ze een statiegeld actie en ze vroegen de leiding van hun school … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: