001 -Family
Bibliotheek De Ronde Venen biedt inwoners hulp bij website  De Buurtverbinding aan

Bibliotheek De Ronde Venen biedt inwoners hulp bij website De Buurtverbinding aan


Geplaatst op: 2 februari 2015

De website ‘De Buurtverbinding’ van Tympaan-De Baat brengt vraag en aanbod van mensen uit o.a. gemeente De Ronde Venen bij elkaar. Er zijn namelijk veel mensen die graag iets voor een ander willen doen. Maar hoe weet u wie hulp nodig heeft? En hoe weet u wie u graag helpt? Op deze vragen biedt de website uitkomst.

U kunt gemakkelijk hulp zoeken of aanbieden vanaf uw eigen computer. Als u een account op de website heeft aangemaakt en u bent ingelogd, kunt u uw vraag of aanbod plaatsen en reacties terugvinden. Het gebruik van de website De Buurtverbinding is bovendien gratis en de hulp die gegeven wordt, is geheel kosteloos. Eventuele materiaalkosten en/of vervoerskosten regelt u onderling.
Als u niet zeker weet of uw vraag wel thuishoort bij De Buurtverbinding kunt u altijd contact met ons opnemen. Soms past uw vraag namelijk beter bij een organisatie. Wij kunnen u helpen deze te vinden.

Van 9 t/m 14 februari start ‘De Buurtverbinding’ met een campagne in alle bibliotheken in De Ronde Venen. Op maandag 9 februari wordt er specifiek aandacht aan dit thema geschonken en kunt u voor uitleg over de website tijdens openingsuren naar één van de bibliotheken komen. Onder het genot van een kopje koffie vertelt een medewerker u hoe u bijvoorbeeld een account op de website aan kunt maken.
In de Bibliotheek Vinkeveen kunnen gasten van de buurtkamer op dinsdag 10 februari van 10.00 tot 12.00 uur voor extra uitleg terecht.

Ook na de campagne staan de medewerkers van de bibliotheek, net als de medewerkers van de Servicepunten in De Ronde Venen, voor uitleg over de website voor u klaar.

Meer informatie over De Buurtverbinding is te vinden op: www.debuurtverbinding.nl

 


Mieke Telder, directeur Tympaan-De Baat en Eric de Haan, directeur de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen. (Foto:Carolien Harbers)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bibliotheek De Ronde Venen biedt inwoners hulp bij website De Buurtverbinding aan

De website ‘De Buurtverbinding’ van Tympaan-De Baat brengt vraag en aanbod van mensen uit o.a. gemeente De Ronde Venen bij elkaar. Er zijn namelijk veel mensen die graag iets voor een ander willen doen. Maar hoe weet u wie hulp nodig heeft? En hoe weet u wie u graag helpt? … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: