001 -Family
Datum Vogelvrij Festival bekend: 4 juli 2015

Datum Vogelvrij Festival bekend: 4 juli 2015


Geplaatst op: 2 februari 2015

Langzaam maar zeker worden de dagen weer langer. Het is nog even doorbijten, maar over een half jaar staan we met z’n allen weer los te gaan op Vogelvrij Festival. Op zaterdag 4 juli wordt het terrein bij het Fort bij Uithoorn in de Amstelhoek weer omgetoverd tot een intiem festivalterrein. En van welke muziek je ook houdt er is dit jaar altijd een plek te vinden waar je je kunt vermaken, want Vogelvrij Festival gaat uitbreiden!

De organisatie kan terug kijken op een zeer geslaagde editie in 2014. De organisatie: “De afgelopen jaren is het Vogelvrij Festival gegroeid naar het grootste muziek evenement van de regio. Hoe de uitbreiding er in 2015 uit gaat zien houden we nog even geheim, maar we zullen heel veel mensen blij gaan maken! Naast de vogeltjesdans kun je in 2015 als bezoeker misschien ook wel een ‘konijnendansje’ doen.

Met het bekend maken van de datum is ook de verkoop van de eerste tickets begonnen! De eerste staffel “Geluksvogel tickets” van € 13,- vlogen afgelopen zaterdag al de deur uit. De “Vroegevogel tickets” zijn inmiddels te verkrijgen voor € 16,- ex fee via www.vogelvrij-festival.nl. Wees er snel bij, want “Vroegevogel tickets” zijn beperkt voorradig. Na de “Vroegevogel tickets” gaan de “Reguliere tickets” direct in de verkoop.

Check de website www.vogelvrij-festival.nl en social media kanalen voor het laatste nieuws en de eerste acts! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de exclusieve ticketacties.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Datum Vogelvrij Festival bekend: 4 juli 2015

Langzaam maar zeker worden de dagen weer langer. Het is nog even doorbijten, maar over een half jaar staan we met z’n allen weer los te gaan op Vogelvrij Festival. Op zaterdag 4 juli wordt het terrein bij het Fort bij Uithoorn in de Amstelhoek weer omgetoverd tot een intiem Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: