001 -Family
GVM’79 turnster pakt de 1e plaats op Brug

GVM’79 turnster pakt de 1e plaats op Brug


Geplaatst op: 2 februari 2015

Zaterdag 31 januari werd in Amersfoort de eerste turnwedstrijd gehouden voor de keuze oefenstof.

Het was nog vroeg toen Lincy Bunschoten en Lisa van Nobelen het spits afbeten. Lisa maakte voor het eerst op een wedstrijd een mooie salto van de balk af. Over de pegasus heen springen is altijd een beetje spannend, maar uiteindelijk wordt Lincy haar zenuwen de baas en springt ze haar tweede sprong een hele mooie overslag! In een deelnemersveld van 17 turnsters behaalde Lisa de 8e plek op brug en Lincy een 7e plaats op zowel Vloer als balk!

In wedstrijd 3 is het de beurt aan Yuli van den Bosch die het hoogste niveau keuze oefenstof binnen GVM beoefend. Ondanks dat ze een eis mist pakt ze van de 24 turnsters de 8e plaats op Brug! Bij het inturnen op Vloer was Yuli er nog niet zo zeker van, maar in de wedstrijd verraste ze iedereen door een prachtige salto voorover tot stand te springen. Goed gedaan Yuli!

De dag is al aardig gevorderd als Merel ten Haaf, Iris Koppenol en Lilian Samsom aan hun wedstrijd mogen beginnen. Ze nemen het op tegen andere 28 turnsters. De brug doet zeer aan alle handen, maar de dames bijten door en weten hun oefening goed te volbrengen. Een waanzinnige brug oefening van Iris die daar de overwinning voor GVM naar binnen sleept en 1e op brug wordt! Merel turnt een mooi balk oefening waar ze een mooie overslag af doet en pakt de 9e plaats op balk. Lilian springt als één van de weinigen geen overslag over de pegasus, maar een half in en die doet ze prachtig in de wedstrijd.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

GVM’79 turnster pakt de 1e plaats op Brug

Zaterdag 31 januari werd in Amersfoort de eerste turnwedstrijd gehouden voor de keuze oefenstof. Het was nog vroeg toen Lincy Bunschoten en Lisa van Nobelen het spits afbeten. Lisa maakte voor het eerst op een wedstrijd een mooie salto van de balk af. Over de pegasus heen springen is altijd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: