001 -Family
Soos De Cirkel repeteert voor playbackshow in De Meijert

Soos De Cirkel repeteert voor playbackshow in De Meijert


Geplaatst op: 2 februari 2015

Na eerst druk geoefend te hebben voor het Kersttoneel, zijn de deelnemers van Soos De Cirkel, een ontmoetingsplaats voor mensen met een verstandelijke beperking, direct overgestapt met repeteren voor het volgende project: de grote Playbackshow in De Meijert op 27 maart.
Het toneelstuk, dat einde december werd opgevoerd na het fantastische diner van de plaatselijke Rotary in Het Parochiehuis, was zo’n succes dat de leden van de soos in dezelfde euforie direct doorgingen met de oefenen voor de playbackshow. Het thema dit jaar zijn de liedjes uit bekende musicals, zoals Sonneveld, Hazes, Sister Act, The Sound of Music en velen anderen.
Dat oefenen is zwaar werk, weten de deelnemers die al vaker op het grote podium hebben mogen staan. Vanaf de eerste soosavond in januari worden op de vaste dinsdagavonden in Immitsj druk teksten doorgenomen, danspasjes geoefend en details in de uitvoering aangebracht die de artiesten vervolgens thuis weer verder vervolmaken. Het resultaat belooft geweldig te worden, zo is uit betrouwbare bron vernomen.
De grote Soos De Cirkel Playbackshow zal op vrijdagavond 27 maart in De Meijert van Mijdrecht starten om 20:00 uur. Wees er vroeg bij als u wilt zitten, want de belangstelling is vaak groter dan het aantal zitplaatsen. Toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u bellen met mevrouw Angela van Adrichem, coördinator op 06-17105777.
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Soos De Cirkel repeteert voor playbackshow in De Meijert

Na eerst druk geoefend te hebben voor het Kersttoneel, zijn de deelnemers van Soos De Cirkel, een ontmoetingsplaats voor mensen met een verstandelijke beperking, direct overgestapt met repeteren voor het volgende project: de grote Playbackshow in De Meijert op 27 maart.Het toneelstuk, dat einde december werd opgevoerd na het fantastische … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: