Spetterend slot Winterstopzaalvoetbaltoernooi Hertha

Geplaatst op: 3 februari 2015

Voor de 35e keer hebben de jeugdleden van Hertha gedurende 5 zondagen gestreden om de hoogste plaats van het Albert Heijn Winterstopzaalvoetbaltoernooi. Dit toernooi kent een lange traditie, want de eerste editie is gehouden in 1980. In de 35e editie hebben 220 jeugdleden in 6 verschillende poules gedurende 70 wedstrijden spannende wedstrijden gespeeld. Op de laatste speeldag was de spanning in de Boei in Vinkeveen te snijden. Bij de Mini’s eindigden alle teams gelijk en mogen alle mini’s de beker mee naar huis nemen.

In poule 3 was op de laatste dag de spanning te snijden. Deze poule van D spelers, aangevuld met de E1 spelers kende een ongemeen spannend slot. FC Porto, tweede in de tussenstand, moest winnen van nummer 1 Sporting Braga. Tot vlak voor tijd was de tussenstand 3-3, maar vlak voor tijd werd de winnende treffer gemaakt voor FC Porto door Vincent van Eijk. De overige winnaars van het toernooi zijn: Poule 1 Dundee United, Poule 2 Club Brugge, , Poule 4 Paris Saint Germain en Poule 5 Pec Zwolle en Poule 6 Barcelona en Real Madrid. Tijdens de prijsuitreiking werd ook Ria Landwaart als beschermvrouw bedankt alsmede de jeugdleden die de meeste loten hebben verkocht voor de Grote Clubactie. Mats Linders werd gehuldigd als de speler die eind vorig seizoen het meeste geld had ingezameld via de sponsorloop voor de grote verbouwing van de accommodatie van Hertha. Slotstuk was de prijsuitreiking van keeper van het toernooi. Deze werd nipt, maar terecht gewonnen door Zana Bayati. De overige prijzen gingen naar de winnaar van vorig jaar Luca Irving en Kaj te Beest. Op de foto staan de drie keepers met keepertrainer John den Haan. Op naar de 36e editie van dit unieke toernooi!

Voor de 35e keer hebben de jeugdleden van Hertha gedurende 5 zondagen gestreden om de hoogste plaats van het Albert Heijn Winterstopzaalvoetbaltoernooi. Dit toernooi kent een lange traditie, want de eerste editie is gehouden in 1980. In de 35e editie hebben 220 jeugdleden in 6 verschillende poules gedurende 70 wedstrijden … Lees meer »