001 -Family
Burgemeester Vonk in Halte Zwarteweg Aalsmeer

Burgemeester Vonk in Halte Zwarteweg Aalsmeer


Geplaatst op: 3 februari 2015

Aalsmeer – De lokale omroep van Aalsmeer zendt 24 uur er dag uit en ook in de komende week zijn er weer vele bijzondere programma’s te beluisteren. Zet uw radio dus vast op 105.9 FM (ether) of 99.0 FM (kabel), maar Radio Aalsmeer is ook wereldwijd via www.radioaalsmeer.nl te beluisteren. Op de populaire maandagavond staan wekelijks twee Aalsmeerders centraal in ‘Door de Mangel’ en ‘De Top 10 van…’. Deze week zijn dat de Ierse Aalsmeerder Steve Banks en Robbert-Jan van Duijn. Donderdag ontvangen de makers van ‘Halte Zwarteweg’ niemand minder dan burgemeester Jobke Vonk-Vedder. In Aalsmeer Politiek wordt de politieke week deze keer doorgenomen door PACT Aalsmeer.

Burgemeester in ‘Halte Zwarteweg’
Het programma ‘Halte Zwarteweg‘ staat bekend om zijn interessante en exclusieve interviews. En donderdag 5 februari kan er weer een aan dit rijtje worden toegevoegd, namelijk een interview met burgemeester Jobke Vonk-Vedder. De verslaggevers van het programma praten met de burgermoeder van Aalsmeer over de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning). Maar ze geeft ook antwoord op de vraag wat haar ideeën en ambities voor de toekomst zijn.
‘Halte Zwarteweg‘ is een informatief en muzikaal programma dat gemaakt wordt door een groep cliënten en vrijwilligers van Heliomare Dagbesteding in Aalsmeer.

‘Door de Mangel’ interviewt Ierse Aalsmeerder
Op maandagavond staan wekelijks twee Aalsmeerders centraal in de programma’s van Radio Aalsmeer. Tussen 19.00 tot 20.00 uur kunt u luisteren naar de talkshow ‘Door de Mangel’ dat gepresenteerd wordt door broer en zus Elbert en Mylène Huijts. Zij ontvangen een interessante Aalsmeerder of Kudelstaarter in de studio. Via het overbekende ‘doorgeefsysteem’ wordt er voor gezorgd dat er wekelijks een verrassende gast plaats neemt achter de microfoon. Afgelopen maandag was dat CDA-fractievoorzitter en theoloog Robbert-Jan van Duin. Op de bekende openingsvraag hoe hij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde hij met: “humor, scherp en eigenwijs”. Eigenschappen die ook best wel handig zijn als politicus. “Humor en scherpte zijn twee begrippen die ik gebruik in de politiek. Droge humor en woordgrappen gebruik is graag”, vertelde de Aalsmeerse politicus van het jaar 2014. “Ad Verschuere heeft bij mij het politieke vlammetje doen aanwakkeren”. En over zijn toekomst: “Ik pin me niet vast op bepaalde zaken in de toekomst, maar als het CDA bij de volgende verkiezingen een wethouder mag leveren, steek ik wel mijn vinger op”, bekende de jongste fractievoorzitter van de Aalsmeerse raad.

Natuurlijk heeft Robbert-Jan ook weer een nieuwe gast benaderd. Hij heeft zijn uit Ierland afkomstige vriend en systeembeheerder Steve Banks gevraagd op maandag 9 februari a.s. naar de studio te komen. “Hij is eigenlijk een soort ‘brother from another mother’. Hij is als Ier echt ingeburgerd in Aalsmeer. Ik ben benieuwd wat hij mist uit Ierland”, aldus de Kudelstaarter. Wilt u weten wat zijn antwoord daarop is? Luister dan komende maandag naar ‘Door de Mangel’! Ook Steve Banks zal zelf de muziek samenstellen en een voorwerp meenemen naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in zijn leven. Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze Aalsmeerder. U kunt dit doen via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Heeft u het programma gemist en u wilt het alsnog beluisteren? Dat kan via: www.radioaalsmeer.nl/uitzending-gemist.

‘Top 10 van… Robbert-Jan van Duin’
‘De Top 10 van…’ is een programma waarin diverse (on)bekende Aalsmeerders zijn of haar persoonlijke top 10 mogen samenstellen en samen met de presentatoren deze nummers aan elkaar smeden. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten. Het presentatieteam van het programma bestaat uit Rinus en Talitha van Itterzon, Laurens van Kessel en Miranda Gommans. Zij presenteren het programma beurtelings. In de aflevering van maandag 9 februari zal Laurens van Kessel het programma samen met Rinus van Itterzon presenteren en mag Robbert-Jan van Duin zijn tien favoriete nummers ten gehore brengen op Radio Aalsmeer. Na vorige week geïnterviewd te zijn geweest in ‘Door de Mangel’ is hij toevalligerwijs maandag wederom te gast, nu in de ‘Top 10 van…’. Dit programma wordt uitgezonden op maandagavond van 20.00 – 21.00 uur.

Radio Aalsmeer is te beluisteren op 105.9 FM en de kabel op 99.0 FM, maar ook via de livestream op internet: www.radioaalsmeer.nl. Een uitzending gemist? Dan kun je het programma ook terugluisteren via de website van de lokale omroep via ‘Uitzending Gemist’. Het bezoekadres van de studio is: Van Cleefkade 15, 1431 RN AALSMEER in de Crown Business Studio’s.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burgemeester Vonk in Halte Zwarteweg Aalsmeer

Aalsmeer – De lokale omroep van Aalsmeer zendt 24 uur er dag uit en ook in de komende week zijn er weer vele bijzondere programma’s te beluisteren. Zet uw radio dus vast op 105.9 FM (ether) of 99.0 FM (kabel), maar Radio Aalsmeer is ook wereldwijd via www.radioaalsmeer.nl te beluisteren. Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: