001 - Escaperoom aglemeen
The Tankers

De Vrijdagshow met ska van The Tankers bij N201 in Aalsmeer


Geplaatst op: 4 februari 2015

Ska, goeie ska vrijdag op het N201 podium met een van Neerlands gezelligste bands: The Tankers!
Voorafgegaan door het frisse pop/rockgezelschap Innovation uit Boskoop en soul/funkband Souldout geheid weer een gezellige avond voor de boeg met drie bands die hun mannetje staan op het podium!

Het Boskoopse Innovation is een jong, lekker eigenwijze en aanstekelijk poprockband: ritmisch en lekker losjes. Soul’d Out: een jonge band die veel oude soul en funk hits een frisse oppepper geeft zodat ook de nieuwe generatie dit genre zal blijven waarderen!
Als laatste The Tankers: lekker opgewekte nederlandstalige ska-hits, de band swingt overal de pan uit en N201 is blij dat ze na lange tijd weer eens te gast zijn.
De komende tijd heeft N201 een heel divers programma wat live muziek betreft: van pop tot metal, ska, funk, rock en alles er tussenin, voor ieder wat wils dus! Ook voor de innerlijke mens is het in N201 goed toeven met een uitgebreid assortiment speciaal bieren en gratis bittergarnituur voor iedereen. Behalve genieten van de liveshow kan er ook gepoold worden op een van de drie pooltafels, darten of gewoon bijpraten in het café, genoeg te doen; kom vooral op tijd, de eerste band begint om 21:00. De zaal is open vanaf 20:30 en de entree is gratis.

Meer info over de artiesten en het N201 programma is te vinden op www.n201.nl

The Tankers


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Vrijdagshow met ska van The Tankers bij N201 in Aalsmeer

Ska, goeie ska vrijdag op het N201 podium met een van Neerlands gezelligste bands: The Tankers!Voorafgegaan door het frisse pop/rockgezelschap Innovation uit Boskoop en soul/funkband Souldout geheid weer een gezellige avond voor de boeg met drie bands die hun mannetje staan op het podium! Het Boskoopse Innovation is een jong, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: