001 -Family
Hulp nodig bij afvallen? Kom eens langs bij Balans

Hulp nodig bij afvallen? Kom eens langs bij Balans


Geplaatst op: 4 februari 2015

Afvallen, diëten, meer bewegen. Het klinkt zo simpel, maar begin er maar eens aan. Het lukt niet iedereen om zelf de stap te zetten naar een gezondere leefstijl.

Dieet boeken
Bij Balans gewichtsconsulent wordt u begeleidt door een BGN gewichtsconsulent, die u niet alleen helpt gewicht te verliezen, maar vooral om deze kilo’s er af te houden. We kennen allemaal wel de crash diëten, daar val je snel van af, maar het gewicht zit er ook snel weer aan. Vaak nog meer dan voorheen. Ook dieet boeken kunnen absoluut helpen dat extra gewicht kwijt te raken, maar is het boek uit dan heeft u nog niet geleerd om uw eetpatroon te veranderen.

Verander je leefstijl
Bij Balans gewichtsconsulent begeleid gewichtsconsulent Lodi Kolhoop, cliënten naar een gezonde leefstijl. De nadruk ligt op gezond afvallen zonder dure afslankmiddelen, pillen of poedertjes.
Om langdurig gewicht te verliezen is het belangrijk om je leefstijl te veranderen. Door het veranderen van je leefstijl, word je gezond en fit en zal je gewicht verliezen. Hierdoor zal de kans dat je te maken krijgt met hart- en vaatziektes, hoge bloeddruk en diabetes kleiner worden.

Praktijk
In mijn praktijk Balans Gewichtsconsulent begeleid ik cliënten met gewichtsproblemen en/of voedingsvraagstukken naar een gezond gewicht en gezond eet- en leefpatroon, hierbij maak ik gebruik van de richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. De nadruk ligt niet alleen op gezonder eten, maar ook op gedrag, waardoor de cliënt (te) veel eet. Als hulpmiddel maak ik gebruik van de keuzetabel en eettabel van het Voedingscentrum.

Balans Gewichtsconsulent is een praktijk aan huis. Ik ben werkzaam in de Ronde Venen. In overleg kom ik ook bij cliënten thuis. Naast consulten geef ik online begeleiding, eenmalig voedingsadviezen en voorlichting of workshops aan bedrijven/groepen/organisaties. Onlangs heb ik de nascholing: begeleiding van cliënten met onregelmatige werktijden gevolgd. Ook voor vragen op dit gebied bent u bij mij aan het juiste adres.

Vergoedingen
Praktijk Balans gewichtsconsulent is aangesloten bij de BGN. De begeleiding door een BGN gewichtsconsulent worden door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed.
Voor vragen of een kennismakingsgesprek 06-12912878

Balans Gewichtsconsulent
www.balans-gewichtsconsulent.nl
info@balans-gewichtsconsulent.nl
Volg mij ook op Facebook: https://www.facebook.com/balansgewichtsconsulent


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hulp nodig bij afvallen? Kom eens langs bij Balans

Afvallen, diëten, meer bewegen. Het klinkt zo simpel, maar begin er maar eens aan. Het lukt niet iedereen om zelf de stap te zetten naar een gezondere leefstijl.Dieet boekenBij Balans gewichtsconsulent wordt u begeleidt door een BGN gewichtsconsulent, die u niet alleen helpt gewicht te verliezen, maar vooral … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: