001 -Family
Rommelmarkt in de Angstelborgh in Abcoude

Rommelmarkt in de Angstelborgh in Abcoude


Geplaatst op: 4 februari 2015

Het is onderhand traditie dat op de tweede zaterdag in februari een rommelmarkt georganiseerd wordt door Tympaan-De Baat in ontmoetingscentrum “de Angstelborgh” in Abcoude. Op zaterdag 14 februari aanstaande kunt u er tussen 10.00 uur en 15.00 uur terecht voor allerhande spullen; van kunst tot kitsch!

Ook dit jaar is er weer ruim voldoende aanbod van mensen die graag zien dat hun spullen van eigenaar wisselen. U komt er bijzondere of soms waardevolle spullen tegen die je alleen maar op een rommelmarkt kunt vinden. En zoekt u nog iets moois voor Valentijnsdag, gegarandeerd is er iets bij voor u! Iedereen is welkom om te komen snuffelen en “kijken, kijken, wel of niet kopen”.

De toegang is gratis en tegen geringe betaling kunt u koffie/thee, broodjes en soep kopen. De Zonnebloem verkoopt er voor hun eigen afdeling onder andere vers gebakken wafels. De Angstelborgh is gevestigd op Dorpszicht 22 te Abcoude, tel. (0294) 284 824. Per openbaar vervoer bereikbaar met buslijn 126 (halte Broekzijdselaan–derde brug) en 120 (halte van Doornplein). Er zijn helaas geen tafels meer te huur.

Graag tot ziens op 14 februari.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rommelmarkt in de Angstelborgh in Abcoude

Het is onderhand traditie dat op de tweede zaterdag in februari een rommelmarkt georganiseerd wordt door Tympaan-De Baat in ontmoetingscentrum “de Angstelborgh” in Abcoude. Op zaterdag 14 februari aanstaande kunt u er tussen 10.00 uur en 15.00 uur terecht voor allerhande spullen; van kunst tot kitsch! Ook dit jaar is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: