001 -Family
Workshop Mindfulness

Workshop Mindfulness


Geplaatst op: 5 februari 2015

Iedereen heeft wel eens gehoord over mindfulness en dat dit goed is voor de gezondheid. Maar wat is mindfulness?

De workshop Mindfulness is een kennismaking met mindfulness. Naast een beetje theorie is het vooral de bedoeling om te ervaren wat mindfulness is en wat het met je doet. Tijdens de workshop maak je kennis met verschillende vormen van meditatie die je leren mindful te worden, zoals de zit meditatie, de bodyscan, de loop meditatie en aandachtig bewegen.

De workshop wordt bij de Stichting 'Paraplu' gegeven door de ervaren en gediplomeerde mindfulness-/meditatieleraar Margriet Jegerings op woensdag 18 februari van 19:30 tot 21:30 uur.
De kosten bedragen € 10,00, incl. 2 kopjes thee of koffie.

Inschrijven
Voor aanmelding kan een inschrijfformulier worden ingeleverd dat kan worden gedownload op de website www.stichtingparaplu.nl, of afgehaald en ingeleverd bij de “Paraplu”, Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis. Via email kan men altijd terecht op info@stichtingparaplu.nl

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Workshop Mindfulness

Iedereen heeft wel eens gehoord over mindfulness en dat dit goed is voor de gezondheid. Maar wat is mindfulness? De workshop Mindfulness is een kennismaking met mindfulness. Naast een beetje theorie is het vooral de bedoeling om te ervaren wat mindfulness is en wat het met je doet. Tijdens de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: