001 -Family
Veenland turnster Eva Turk derde op wedstrijd divisie 5 in Amersfoort

Veenland turnster Eva Turk derde op wedstrijd divisie 5 in Amersfoort


Geplaatst op: 5 februari 2015

Het was even spannend of iedereen wel in Amersfoort kon komen vanwege de weersomstandigheden maar gelukkig was de weg goed berijdbaar en konden Marijn Zuiker, Eva Turk en Isa Groenendaal hun wedstrijd turnen.

Marijn en Eva begonnen op balk met een mooie oefening en ook Isa begon op sprong uitstekend ondanks haar blessure aan haar voeten. De andere toestellen gingen prima alleen op brug stoten Marijn hard haar voeten tegen de legger met de salto en vergat Isa in haar enthousiasme een radslag op vloer wat hun kostbare punten kosten. Bij de prijsuitreiking bleek Eva een mooie derde plaats behaald te hebben. Isa was 7de en Marijn 10de.

In de derde ronde waren de junioren aan de beurt Sascha Stam, Kimberly Moeliker en Kimberly Bouman. Ook zij begonnen op balk, op deze baan met een bijzondere bewoner onder de matten namelijk een muis en die zorgde af en toe voor opschudding. Helaas voor Kimberly M maakte zij een lelijke val met de radslag maar gelukkig kon ze verder en turnde verder een mooie wedstrijd. Voor de andere twee turnsters was de brug een struikelblok vandaag helaas werd het ophurken doorhurken en dat kost punten. Wel vandaag sprongen Sascha en Kimberly B voor het eerst met plank een mooie overslag over de pegasus. Sascha werd 13de kimberly B 18de en Kimberly M 21ste.

Als laatste turnde Daphne Post haar wedstrijd. Ze turnde een mooie balkoefening maar op vloer helaas 2x dezelfde serie en dat kost puntjes. Maar met een mooie sprong en brugoefening behaalde Daphne de 16de plaats.

We gaan weer voluit trainen en op naar de volgende wedstrijd.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veenland turnster Eva Turk derde op wedstrijd divisie 5 in Amersfoort

Het was even spannend of iedereen wel in Amersfoort kon komen vanwege de weersomstandigheden maar gelukkig was de weg goed berijdbaar en konden Marijn Zuiker, Eva Turk en Isa Groenendaal hun wedstrijd turnen. Marijn en Eva begonnen op balk met een mooie oefening en ook Isa begon op sprong uitstekend … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: