Karwei
Mantelzorgsalon 23 februari “Voluit Leven”

Mantelzorgsalon 23 februari “Voluit Leven”


Geplaatst op: 5 februari 2015

Als mantelzorger krijgt u vaak te maken met verlies, verdriet, onzekerheid, vermoeidheid. Wellicht ervaart u daardoor regelmatig het leven als onbevredigend en kunt u denken dat het leven pas weer de moeite waard is als de situatie verandert of de klachten overwonnen zijn. Dán kan het leven weer beginnen en is het weer zinvol.

Maar wat als de situatie langdurig is en niet zo snel verandert? Leed is onlosmakelijk verbonden met het leven.

In deze workshop gaan we kijken hoe u ook dan voluit kunt leven. Inge Nix van Indigo gaat, samen met u, in op hoe u om kunt gaan met het leed wat het ‘mantelzorger zijn’ vaak met zich meebrengt.

De mantelzorgsalon vindt 23 februari plaats in de Buurtkamer Mijdrecht (G. van Aemstelstraat 5) van 13.30 tot 15.30 uur en is bestemd voor alle mantelzorgers uit De Ronde Venen.

Om in te kunnen schatten hoeveel mensen er komen, wordt het op prijs gesteld als u zich voor 19 februari aanmeldt bij het Klanten Contact Centrum van Tympaan–De Baat tel. (0297) 760 260. Dit nummer is bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur. U kunt zich ook aanmelden per e-mail e.smit@stdb.nl. Heeft u iemand nodig die uw zorgtaken even overneemt, dan kunt u contact met ons opnemen.

De mantelzorgsalon is een ontmoetingsplek voor mensen die langdurige of intensieve zorgtaken hebben voor een familielid, vriend of kennis en vindt iedere laatste maandag van de maand plaats.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mantelzorgsalon 23 februari “Voluit Leven”

Als mantelzorger krijgt u vaak te maken met verlies, verdriet, onzekerheid, vermoeidheid. Wellicht ervaart u daardoor regelmatig het leven als onbevredigend en kunt u denken dat het leven pas weer de moeite waard is als de situatie verandert of de klachten overwonnen zijn. Dán kan het leven weer beginnen en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: