Verras je Valentijn en maak kans op een diner voor twee

Verras je Valentijn en maak kans op een diner voor twee


Geplaatst op: 5 februari 2015

Op Valentijnsdag verras je je geliefde. Dit kan een geheime, nieuwe liefde zijn of de liefde waar je al jaren samen mee bent. Om de klanten van Aalsmeer Centrum eens te verrassen, maken de klanten kans op een Diner voor Twee in een van de gezellige restaurants in Aalsmeer Centrum.

Tot en met zaterdag 14 februari ontvangt iedere klant bij een aankoop van een Valentijn cadeau in de winkels van Aalsmeer Centrum een bon, waarmee men een diner voor twee of een diner bon kan winnen. Deelnemende restaurants zijn: Restaurant de Jonge Heertjes - Restaurant het Wapen van Aalsmeer - Ristorante Il Gusto - Japans Restaurant Nagoya - Pasta Vino - Restaurant De Halve Maen - Zorba de Griek.

Verder biedt het promoteam van Meer Aalsmeer de klanten tijdens het winkelen op zaterdagmiddag 14 februari een attentie aan. De ondernemers van Meer Aalsmeer verwelkomen u graag!

Voor meer informatie: www.meeraalsmeer.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verras je Valentijn en maak kans op een diner voor twee

Op Valentijnsdag verras je je geliefde. Dit kan een geheime, nieuwe liefde zijn of de liefde waar je al jaren samen mee bent. Om de klanten van Aalsmeer Centrum eens te verrassen, maken de klanten kans op een Diner voor Twee in een van de gezellige restaurants in Aalsmeer Centrum. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: