001 -Family
Basisscholieren ontvangen kennismakingsaanbod sportactiviteiten

Basisscholieren ontvangen kennismakingsaanbod sportactiviteiten


Geplaatst op: 6 februari 2015

 

Dit voorjaar kunnen kinderen van alle basisscholen in gemeente De Ronde Venen weer meedoen met Kies je Sport. Met dit project kunnen kinderen kennismaken met verschillende sporten. Er worden meer dan 35 sportkennismakingscursussen bij verschillende sportaanbieders aangeboden. Zo maken ze dus niet alleen kennis met de sport, maar ook met de sportaanbieder zelf. Als dit bevalt, kunnen ze lid worden. Kinderen kunnen zich tot 4 maart aanmelden op www.sportservicederondevenen.nl.

Boekje

Alle kinderen uit groep 3 tot en met 8 in de gemeente De Ronde Venen hebben via school het Kies je Sport-boekje met daarin een overzicht van alle sporten ontvangen of krijgen dat binnen een week. Hieruit kiezen zij zelf een sport waarvan zij een cursus van drie tot vijf trainingen willen volgen. Na de sluitingstermijn ontvangen ze een bevestiging met meer informatie over de cursus. In het aanbod zijn dit jaar onder meer badminton, kickboksen, scouting en zeilen opgenomen. Kinderen uit de gemeente De Ronde Venen die buiten de gemeente naar school gaan kunnen op de website www.sportservicederondevenen.nl het boekje downloaden. Op de website staat ook een aantal extra cursussen dat niet in het boekje is vermeld, zoals basketbal en freerunning.

Succesvol project

Kies je Sport is een sportstimuleringsproject dat wordt aangeboden door gemeente De Ronde Venen en wordt uitgevoerd door Sportservice De Ronde Venen. De afgelopen jaren is dit project uitgegroeid is tot een groot succes. Het aantal kinderen dat jaarlijks kennismaakt met een sport ligt boven de vijfhonderd. Met vragen kan contact worden opgenomen met projectleider Jorrit Hansen via telefoonnummer 0347 – 77 87 88 of e-mailadres jorrit.hansen@sportserviceprovincieutrecht.nl.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Basisscholieren ontvangen kennismakingsaanbod sportactiviteiten

  Dit voorjaar kunnen kinderen van alle basisscholen in gemeente De Ronde Venen weer meedoen met Kies je Sport. Met dit project kunnen kinderen kennismaken met verschillende sporten. Er worden meer dan 35 sportkennismakingscursussen bij verschillende sportaanbieders aangeboden. Zo maken ze dus niet alleen kennis met de sport, maar ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: