001 -Family
Sta/zitgym in Abcoude en Baambrugge

Sta/zitgym in Abcoude en Baambrugge


Geplaatst op: 9 februari 2015

Ook in Abcoude en Baambrugge verzorgt Spel en Sport DRV wekelijks Sta/zitgymlessen, voor oudere senioren. Uiteraard komen er met de leeftijd beperkingen, lang staan en het lopen worden moeilijker. Toch is het van belang om ook op hogere leeftijd de spieren te oefenen. Bij Spel en Sport DRV is dat niet alleen gezond, maar ook nog eens gezellig!
Deelnemers zeggen daarover:
“Ook al loop ik niet meer zo hard, toch moet je blijven bewegen…”
“Het is jammer, dat er een zomerstop is, ik mis de gezelligheid dan.”
Bij de Sta/zitgymnastieklessen wordt een deel van de oefeningen zittend en een deel staande achter de stoelen gedaan. De lessen beginnen met een warming up, en daarna volgen allerlei oefeningen, ook met stokken en ballen. Er wordt veel gelachen tijdens de lessen. Ook is er bijvoorbeeld bij oefeningen met hoepels aandacht voor het reactievermogen. En natuurlijk is er voor of na de les koffiedrinken.
Iets voor u om ook wekelijks een uur te bewegen in een gezellige sfeer? U bent van harte welkom bij deze lessen! De lessen worden in Abcoude gegeven in de Angstelborgh op dinsdag van 09.05 tot 09.50 uur en in Baambrugge kunt u terecht in De Vijf Bogen, ook op dinsdag van 10.10 tot 10.55 uur.
Wilt u meer weten of u opgeven voor een van deze lessen? U kunt gewoon een keer langs komen en een les uitproberen. Voor meer informatie kunt u bellen met 06 21 918 353, of kijken op www.spelensportdrv.nl.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sta/zitgym in Abcoude en Baambrugge

Ook in Abcoude en Baambrugge verzorgt Spel en Sport DRV wekelijks Sta/zitgymlessen, voor oudere senioren. Uiteraard komen er met de leeftijd beperkingen, lang staan en het lopen worden moeilijker. Toch is het van belang om ook op hogere leeftijd de spieren te oefenen. Bij Spel en Sport DRV is dat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: