Atlantis 1 pakt de draad weer op

Geplaatst op: 9 februari 2015

Zaterdag 7 februari speelde Atlantis 1, gesponsord door de Rabobank, een uitwedstrijd tegen DSO 1 in Alkmaar. Op papier was Atlantis de betere ploeg. De vorige wedstrijd tegen DSO werd pas beslist in de laatste 10 minuten van de wedstrijd in het voordeel van Atlantis. Er werd deze week hard getraind om niet in herhaling te vallen en de twee punten te pakken na twee verloren wedstrijden. Er werd strijdlust getoond en na 60 minuten spelen stond er dan ook een stand van 14 – 18 op het scorebord in het voordeel van de Mijdrechtenaren.

Atlantis kwam goed uit de startblokken. Er werden meteen goede aanvallen opgezet en de juiste kansen werden gecreëerd. Alleen de bal wilde niet door het mandje vallen. De verdediging hield het goed dicht en wist snel de bal te onderscheppen. Het was toch DSO dat na vijf minuten de stand wist te openen. Atlantis gaf hier snel antwoord op en de strijd ging verder. De eerste helft ging gelijk op. De ploeg uit Mijdrecht liep steeds twee doelpunten uit maar DSO wist het gat weer te verkleinen. Toch ging Atlantis met een voorsprong van 8 – 9 de rust in.

Atlantis was de betere ploeg maar om te winnen moesten de kansen wel afgemaakt worden. Het was dan ook het team van Atlantis dat de score hervatte in de tweede helft. Dit keer vielen de kansen er wel in waardoor er verder kon worden uitgelopen op DSO. De wedstrijd werd niet meer uit handen gegeven. Het was een zwaarbevochten strijd waar Atlantis als terechte winnaar uit de bus kwam.

Zaterdag 14 februari speelt de Rabobankploeg thuis tegen Triaz 1 om 16.30 in sporthal de Phoenix. Er is dit seizoen al twee maal (zowel op het veld als in de zaal) tegen Triaz gespeeld. Allebei de ploegen hebben één keer gewonnen dus het belooft een spannende wedstrijd te worden. Alle support is van harte welkom! Na deze wedstrijd wordt de ploeg in de kantine van Atlantis om 19.00 uur gehuldigd als sportploeg van het jaar van de gemeente de Ronde Venen. Iedereen is van harte welkom om dan een toost op het team uit te brengen.

Zaterdag 7 februari speelde Atlantis 1, gesponsord door de Rabobank, een uitwedstrijd tegen DSO 1 in Alkmaar. Op papier was Atlantis de betere ploeg. De vorige wedstrijd tegen DSO werd pas beslist in de laatste 10 minuten van de wedstrijd in het voordeel van Atlantis. Er werd deze week hard … Lees meer »