G-sporters opgelet: G-sportdag georganiseerd door Atlantis en HVM

G-sporters opgelet: G-sportdag georganiseerd door Atlantis en HVM


Geplaatst op: 9 februari 2015

Mijdrecht - Korfbalvereniging Atlantis en Hockey Vereniging Mijdrecht organiseren zondag 15 februari samen een leuke sportdag voor kinderen en jong volwassenen met een verstandelijke, licht lichamelijke of motorische beperking of een vorm van autisme.

Beide verenigingen bieden op dit moment, onder professionele begeleiding, aan deze doelgroep hun sport aan. Plezier hebben in het sporten en bewegen en het ontwikkelen van sociale en motorische vaardigheden staan voorop. Daarbij moeten deze kinderen en jong volwassenen niet geremd worden door hun beperking, maar gesterkt worden in hun mogelijkheden.

De huidige sporters kunnen wel wat versterking gebruiken en willen andere G-sporters graag kennis laten maken met het korfbal en de hockeysport. Dit zal gebeuren op zondag 15 februari aanstaande in Sporthal Phoenix in Mijdrecht. Geïnteresseerden zijn van harte welkom vanaf 11.00 uur. Familieleden en vrienden zijn ook van harte welkom om de sporters aan te moedigen.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar
g-hockey@hvmijdrecht.nl of atlantistoppers@kvatlantis.nl Tijdens de sportdag is meer informatie beschikbaar over het korfballen bij Atlantis en het hockeyen bij HVM. Voor meer informatie en het volledige programma kunt u terecht op de websites van beide verenigingen:
www.kvatlantis.nl, onder het kopje G-korfbal
www.hvmijdrecht.nl, onder het kopje Hockey, G-hockey


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

G-sporters opgelet: G-sportdag georganiseerd door Atlantis en HVM

Mijdrecht - Korfbalvereniging Atlantis en Hockey Vereniging Mijdrecht organiseren zondag 15 februari samen een leuke sportdag voor kinderen en jong volwassenen met een verstandelijke, licht lichamelijke of motorische beperking of een vorm van autisme. Beide verenigingen bieden op dit moment, onder professionele begeleiding, aan deze doelgroep hun sport aan. Plezier … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: