001 - Escaperoom aglemeen
Naschoolse activiteiten De Ronde Venen gaan van start

Naschoolse activiteiten De Ronde Venen gaan van start


Geplaatst op: 9 februari 2015

Binnenkort starten er op de basisscholen van Mijdrecht, Wilnis en De Hoef weer nieuwe naschoolse activiteiten. Deze week kunnen kinderen zich nog hiervoor inschrijven. Er geldt een nieuwe werkwijze: vanaf heden kunnen ouders hun kind rechtstreeks bij de vakdocent aanmelden die de cursus verzorgt. Ook is er geen apart aanbod per dorpskern meer. Dit voorjaar kunnen kinderen onder andere meedoen met een techniekcursus gericht op elektriciteit, zijn er zangtheaterlessen en speciaal voor meisjes Power Girl-lessen. De Stichting ‘Samen sterk voor kinderen’ die deze activiteiten organiseert wil kinderen ondersteunen bij hun sociaal-emotionele ontwikkeling, creatieve talenten laten ontdekken en sociale omgang met elkaar bevorderen. De activiteiten worden zo uitgezocht dat dit binnen de activiteit mogelijk is.
Door samenwerking met de basisscholen en subsidie van de gemeente kan de stichting sinds 2012 hierdoor de lokale jeugd helpen.
Via de website www.ssvk.nl kunt u het activiteitenoverzicht en het inschrijfformulier downloaden.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Naschoolse activiteiten De Ronde Venen gaan van start

Binnenkort starten er op de basisscholen van Mijdrecht, Wilnis en De Hoef weer nieuwe naschoolse activiteiten. Deze week kunnen kinderen zich nog hiervoor inschrijven. Er geldt een nieuwe werkwijze: vanaf heden kunnen ouders hun kind rechtstreeks bij de vakdocent aanmelden die de cursus verzorgt. Ook is er geen apart aanbod … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: