001 -Family
De 3-J’s in Vrijdagavondcafé Radio Aalsmeer

De 3-J’s in Vrijdagavondcafé Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 10 februari 2015

Aalsmeer – Ruim 23 jaar zendt de lokale omroep van Aalsmeer uit voor de inwoners van de gemeente Aalsmeer. Sinds 2014 zelf 24 uur per dag! Ook in de komende week zijn er weer vele bijzondere programma’s te beluisteren. Zet uw radio dus vast op 105.9 FM (ether) of 99.0 FM (kabel), maar Radio Aalsmeer is zelfs wereldwijd via www.radioaalsmeer.nl te beluisteren. In de populaire programma’s van de maandagavond staan wekelijks twee Aalsmeerders centraal. Deze week in ‘Door de Mangel’ is dat Olga Aaij en ‘De Top 10 van…’ Laurens van Kessel. Vrijdag kunt u prijzen winnen in het ‘Vrijdagavondcafé’ en luisteren naar een interview met de 3-J’s. In Aalsmeer Politiek wordt de politieke week deze keer doorgenomen door de VVD.

Win een Valentijnspakket van Ab Muller
Natuurlijk staat het Vrijdagavondcafé op Radio Aalsmeer deze vrijdag in het teken van Valentijnsdag. Vraag jouw favoriete romantische lovesong aan en laat daarbij weten voor wie we ‘m speciaal laten horen. Doe dit via ons Twitteraccount: @Vrij_avondcafé, via de Facebookpagina van Vrijdagavondcafé of stuur een mail naar studio@radioaalsmeer.nl. Zet in de titel ‘Lovesong Vrijdagavondcafé’. Luister vrijdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur en geniet van alle speciale Valentijn lovesongs die voorbij komen. Onder alle aanvragers verloten we een heerlijk Valentijnspakket van Tearoom en Banketbakkerij Ab Muller. Dus meedoen is niet alleen leuk maar nog lekker ook.

Verder aanstaande vrijdag de maandelijkse socialmedia-rubriek van Deborah Bothe met alles wat opviel in Aalsmeer en Kudelstaart. En Ron Leegwater, die de centrale presentator is van het Vrijdagavondcafé op Radio Aalsmeer, heeft een interview met de bekende Nederlandstalige band de 3 J’s uit Volendam. Zij komen op 27 februari naar het Crown Theater in Aalsmeer en Ron blikt alvast met hen vooruit. Luister mee vanaf 21.00 uur via Radio Aalsmeer.

Olga Aaij te gast in ‘Door de Mangel’
De maandagavond is bij Radio Aalsmeer het moment waarop twee Aalsmeerders centraal staan in de programma’s. Zo kunt u tussen 19.00 tot 20.00 uur luisteren naar de bekende talkshow ‘Door de Mangel’, gepresenteerd wordt door broer en zus Elbert en Mylène Huijts. Wekelijks ontvangen zij een Aalsmeerder of Kudelstaarter in de studio wiens doopceel wordt gelicht. Via het overbekende ‘doorgeefsysteem’ wordt er voor gezorgd dat er wekelijks weer een nieuwe gast plaats neemt achter de microfoon. Afgelopen maandag was de Aalsmeerse Ier Steve Banks degene die gemangeld werd. Op de bekende openingsvraag hoe hij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde hij met: “sociaal, eerlijk en verlegen”. Banks ‘emigreerde’ door toedoen van een vriend naar Nederland. “Op een avond in de kroeg, nadat ik een paar biertjes op had, heeft hij mij overgehaald naar Nederland te gaan”, bekende Banks. Na wat omzwervingen, kwam hij bij een plantenexporteur terecht en ondertussen is hij volledig geïntegreerd in Aalsmeer en spreekt hij behoorlijk goed Nederlands. “Eigenlijk leerde ik de taal door als een papagaai alles na te zeggen, al wist ik soms niet de betekenis van de woorden die ik gebruikte. Inmiddels denk ik zelfs ook in het Nederlands” vertelde Steve.

Natuurlijk heeft Steve ook weer een nieuwe gast benaderd. Hij heeft zijn collega Olga Aaij uitgenodigd voor maandag 16 februari a.s. naar de studio te komen. “Ik heb veel bewondering voor Olga, die ondanks haar leeftijd nog heel actief, slim en scherp is” aldus de Ierse Aalsmeerder. Hij wil van Olga weten hoe zij zo scherp blijft. Wilt u weten wat zijn antwoord daarop is? Luister dan komende maandag naar ‘Door de Mangel’! Ook Olga Aaij zal zelf de muziek samenstellen en een voorwerp meenemen naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in haar leven. Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze Aalsmeerse. U kunt dit doen via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Heeft u het programma gemist en u wilt het alsnog beluisteren? Dat kan via: www.radioaalsmeer.nl/uitzending-gemist.

‘Top 10 van… Laurens van Kessel’
‘De Top 10 van…’ is een programma waarin diverse (on)bekende Aalsmeerders zijn of haar persoonlijke top 10 mogen samenstellen en samen met de presentatoren deze nummers aan elkaar smeden. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten. Het presentatieteam van het programma bestaat uit Rinus en Talitha van Itterzon, Laurens van Kessel en Miranda Gommans. Zij presenteren het programma beurtelings. In de aflevering van maandag 16 februari zal Tatitha van Itterzon samen met haar vader Rinus hun directe collega Laurens van Kessel zijn tien favoriete nummers ten gehore brengen op Radio Aalsmeer. Na meer dan een jaar zijn gasten steeds naar hun lievelingsmuziek te hebben gevraagd, mag hij nu zijn eigen Top 10 laten horen. Dit programma wordt uitgezonden op maandagavond van 20.00 – 21.00 uur.

Radio Aalsmeer is te beluisteren op 105.9 FM en de kabel op 99.0 FM, maar ook via de livestream op internet: www.radioaalsmeer.nl. Een uitzending gemist? Dan kun je het programma ook terugluisteren via de website van de lokale omroep via ‘Uitzending Gemist’. Het bezoekadres van de studio is: Van Cleefkade 15, 1431 RN AALSMEER in de Crown Business Studio’s.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De 3-J’s in Vrijdagavondcafé Radio Aalsmeer

Aalsmeer – Ruim 23 jaar zendt de lokale omroep van Aalsmeer uit voor de inwoners van de gemeente Aalsmeer. Sinds 2014 zelf 24 uur per dag! Ook in de komende week zijn er weer vele bijzondere programma’s te beluisteren. Zet uw radio dus vast op 105.9 FM (ether) of 99.0 Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: