001 - Tuimarkt
Gratis opfrissen van uw verkeerskennis in Aalsmeer

Gratis opfrissen van uw verkeerskennis in Aalsmeer


Geplaatst op: 10 februari 2015

Wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de nieuwste verkeersregels? En daarbij nog tips krijgen voor zuiniger en milieuvriendelijker rijden? Grijp nu uw kans! Neem deel aan de opfriscursus, welke bestaat uit 2 dagdelen van 2 uur per dagdeel. U wordt onder leiding van een deskundige voorlichter van Veilig Verkeer Nederland bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. U kunt daarbij denken aan de turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen enz. Uiteraard is er ruimte voor vragen en het inbrengen van eigen ervaringen. De bijeenkomsten hebben een informatief karakter en het is dus geen examen. Deelname aan de theoriecursus is gratis. Na afloop van de eerste theoriebijeenkomst
bestaat de mogelijkheid om een praktijkles in te plannen. Dit is uiteraard niet verplicht.

De cursus is voor 60 plussers. De cursus zal gehouden worden op woensdag 6 mei en woensdag 3 juni van 9.30-11.30 uur of op woensdag 9 september en woensdag 7 oktober van 9.30-11.30. Kunt u bij de aanmelding aangeven welke data uw voorkeur hebben. De cursus zal worden gegeven in het Gemeentehuis van Aalsmeer in de Raadzaal, Raadhuisplein 1, 1431 EH Aalsmeer.

Inschrijven
U kunt zich inschrijven bij Veilig Verkeer Nederland, via steunpuntwest@vvn.nl o.v.v. Opfriscursussen Aalsmeer. Wilt u de volgende gegevens in de mail vermelden? Dhr/Mevr, voorletters, achternaam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum en telefoonnummer. U ontvangt van ons een bevestiging van deelname. U kunt ook een brief met de bovengenoemde gegevens sturen aan:
Veilig Verkeer Nederland Steunpunt West, Postbus 66, 3800 AB in Amersfoort

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gratis opfrissen van uw verkeerskennis in Aalsmeer

Wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de nieuwste verkeersregels? En daarbij nog tips krijgen voor zuiniger en milieuvriendelijker rijden? Grijp nu uw kans! Neem deel aan de opfriscursus, welke bestaat uit 2 dagdelen van 2 uur per dagdeel. U wordt onder leiding van een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: