001 - Escaperoom aglemeen
Mevrouw Dinie van Tol – Burgers

Leerzame avond in Vinkeveen hoe uw genealogische verzameling te archiveren


Geplaatst op: 11 februari 2015

Wie wat bewaart, die heeft wat
Wie kent dit gezegde niet? Gesteld mag worden dat dit door menigeen nog steeds wordt gekoesterd, want van sommige dingen kunnen we maar moeilijk afstand doen. Voor hen die zich bezig houden met stamboomonderzoek zijn dat foto’s, akten of andere tastbare herinneringen van dierbaren. Naar mate deze hobby groeit, neemt de hoeveelheid items zienderogen toe.


Over het algemeen is het meeste wel gedigitaliseerd en het papierwerk opgeborgen in mappen, maar het begrip “schoenendoos” is nog steeds niet uitgebannen. Aan het bewaren en veilig stellen voor later, zijn namelijk de nodige mitsen en maren verbonden en dit kan altijd beter.

Iemand die daar alles van weet is Mevrouw Dinie van Tol – Burgers, die vele jaren werkzaam is geweest in de archieven van Mijdrecht en later het R.H.C. in Breukelen. Daarom heeft de werkgroep genealogie van de historische vereniging De Proosdijlanden haar uitgenodigd, om u wegwijs te maken in deze materie met behulp van goede en verkeerde voorbeelden.

Het op de juiste manier bewaren en archiveren van uw genealogische verzameling is een leuk onderwerp . Het belooft een leerzame avond te worden op maandag 23 februari a.s. U bent dan welkom in Verenigingsgebouw De Boei te Vinkeveen, de aanvang is om 19.30 uur en de toegang is gratis.

Mevrouw Dinie van Tol – Burgers

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Leerzame avond in Vinkeveen hoe uw genealogische verzameling te archiveren

Wie wat bewaart, die heeft watWie kent dit gezegde niet? Gesteld mag worden dat dit door menigeen nog steeds wordt gekoesterd, want van sommige dingen kunnen we maar moeilijk afstand doen. Voor hen die zich bezig houden met stamboomonderzoek zijn dat foto’s, akten of andere tastbare herinneringen van dierbaren. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: